Σκύλος εγκαταλείφθηκε από τον αλκοολικό ιδιοκτήτη του και έφτασε να μην μπορεί καν να περπατήσει. Τότε εμφανίστηκαν κάποιοι «άγιοι» άνθρωποι


Οι εργαζόμενοι σε ένα καταφύγιο ζώων στην Πολωνία έχουν διασώσει ένα παραμελημένο σκυλί από τον αλκοολικό ιδιοκτήτη του.


διαφ.

Το τρίχωμα του σκυλιού ήταν τόσο μακρύ και βρώμικο που δεν μπορούσε να κινηθεί ή να αφοδεύσει σωστά όταν το βρήκαν οι διασώστες.

A mistreated dog covered with 4lbs of matted hair so thick that it couldn't move properly has been rescued from its alcoholic owner in Poland

Το ζώο μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο όπου οι διασώστες ξύρισαν τα σχεδόν 2 κιλά τριχώματος, με αποτέλεσμα το βάρος του σκύλου να μειωθεί στο μισό.

Οι διασώστες έχουν ονομάσει τώρα τον σκύλο Farciarz, που σημαίνει «τυχερός» στα Πολωνικά.

Police and firefighters saved the animal after concerned locals in the city of Lodz called to report the owner

Οι εθελοντές λένε ότι ο σκύλος ήταν μόνος του για κάποιο χρονικό διάστημα, αν και εκτός από τη βρώμικη γούνα του, δεν είχε κάποιο τραυματισμό στο σώμα του.

Η αστυνομία συνεχίζει να προσπαθεί να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη που πιστεύεται ότι έχει πρόβλημα αλκοολισμού.

The dog lost half its body weight when the hair was shaved away and has now been named Farciarz, which means 'lucky' in Polish.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες κλήθηκαν στο σπίτι όταν οι ντόπιοι είδαν το παραμελημένο ζώο και αποφάσισαν να αναφέρουν τον ιδιοκτήτη του

Η εργαζόμενη σε καταφύγια ζώων Marta Olesinska δήλωσε: “Η έρευνα του ιδιοκτήτη βρίσκεται σε εξέλιξη. Προφανώς, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.”

Officers are still investigating the dog's owner, who was not at home when the animal was rescued, and say he has an alcohol problem

Οι διασώστες είπαν ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν για πόσο καιρό ήταν παραμελημένος ο σκύλος, αλλά ήταν σίγουρα για “πολύ καιρό”.

Οι αξιωματικοί εξακολουθούν να ανακρίνουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος δεν ήταν στο σπίτι όταν το ζώο διασώθηκε. Ο ιδιοκτήτης είπε στους αξιωματικούς ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Animal workers were unable to say exactly how long the dog had been left to fend for itself, but said it was a 'very long time'

Αυτή είναι η ποσότητα των μαλλιών που αφαιρέθηκε από το ζώο αφότου διασώθηκε από τον ιδιοκτήτη του.

This is the amount of hair that was shaved away from Lucky after he was saved from his owner

Σήμερα, ο γλυκύτατος Farciarz είναι πλέον πανέμορφος και περιμένει την οικογένεια που θα τον υιοθετήσει και θα του χαρίσει την αγάπη και τη φροντίδα που τόσο πολύ χρειάζεται! Ελπίζουμε να τη βρει σύντομα!

διαφορετικό


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...