Η Μπεκατώρου εξομολογήθηκε για την Απίστευτη στιγμή στον γάμο του Ρέμου: "Μου κάνεις πλάκα τώρα"! – "Σου λέω αλήθεια"!


«Μου κάνεις πλάκα τώρα»! – «Σου λέω αλήθεια»!
Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ποδαρικό στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και δύο μέρες μετά τον λαμπερό γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, αρχικά, η εξομολόγηση της Μαρίας για το πως έγινε νονά της Ελένης, της κόρης του Αντώνη και της Υβόννης: «Ήταν έγκυος η Υβόννη και ένα ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει αν θα είμαστε σπίτι γιατί ήθελε να έρθει να μου φέρει κάτι. Έρχεται, λοιπόν, και είχε γράψει στην κοιλιά της ένα «νονά» με ερωτηματικό».


διαφ.

Η στιγμή, όμως, που έκανε αίσθηση και άφησε την Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την απίστευτη σύμπτωση που συνέβη στον γάμο. «Μια σύμπτωση που συνέβη στον γάμο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Αντώνης είχε κανονίσει τους κανταδόρους από την Κεφαλλονιά, εμένα δεν μου το είχε πει για να μου κάνει έκπληξη. Πάμε εκεί και αντιλαμβάνομαι ότι οι κανταδόροι που είχαν έρθει να συνοδεύσουν την Υβόννη στον γάμο είναι οι ίδιοι κανταδόροι που είχαν συνοδεύσει εμένα πριν από 11 χρόνια στον δικό μου γάμο», αποκάλυψε η Μαρία.

«Μου κάνεις πλάκα τώρα!», αναφώνησε η Φαίη. «Σου λέω αλήθεια! Και πάθαμε όλοι πλάκα όπως καταλαβαίνεις…», κατέληξε η Μαρία.

Πηγη zappit.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...