Μιζεράκη- Ζάρλας: "Καρφώνουν" στον ΣΚΑΙ! – "Δεν ήθελαν να κουράσουμε και μας…" (Βίντεο)


Για΄τι σταμάτησε ο ΣΚΑΙ την εκπομπή τους!
Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Plus» συνάντησε παίκτες από το Power of Love, οι οποίοι μεταξύ των άλλων αναφέρθηκαν και στα επαγγελματικά τους όνειρα μετά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ!


διαφ.

Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη, μίλησαν στην κάμερα του Epsilon, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησαν για την γνωριμία τους, αλλά και για την εκπομπή «Σκάσε και Κολύμπα» που παρουσίαζαν στο ΣΚΑΙ! Διαβάστε παρακάτω….

Όσο για το πως τους φάνηκε η διαδικασία της παρουσίασης;

«Εγώ ξαφνιάστηκα γιατί ήθελα πάρα πολύ, πριν μπω στο Power of Love, να ασχοληθώ με την τηλεόραση και σίγουρα βοηθάει ένα παιχνίδι, να γίνεις πιο αναγνωρίσιμος, ώστε να σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Και όταν μας έγινε η πρόταση ,εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί λέω- πως έγινε τώρα αυτό; Έτσι ξαφνικά, τι συμβαίνει;», είπε η Στέλλα Μιζεράκη!

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης;

«Τις πρώτες εβδομάδες ήταν πολύ καλά τα νούμερα, μετά άλλαξε η ώρα, αλλά προηγήθηκαν και οι φωτιές.», είπε η Στέλλα Μιζεράκη!

«Και σας καλεί ο ΣΚΑΙ και σας λέει «τέλος το Σκασε και Κολύμπα», λέει η δημοσιογράφος

Ο Πάνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν είχαμε κάποια άλλη δέσμευση. Είχαμε πει ότι το χρονικό περιθώριο είναι αυτό, όσο παίζεται η εκπομπή και αν κάτσει κάτι αργότερα. Προς το παρόν δεν υπήρξε κάτι για εμάς. Σου λέει κάνατε εκπομπή μην κουράσετε πολύ και δεν μας κάλεσαν κάτι στο χειμώνα…..»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγη youweekly.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...