Μητσοτάκης: Το όνομα θα ξεχαστεί, θέμα χρόνου η ΠΓΔΜ να ονομάζεται μόνο "Μακεδονία" – Το ζήτημα είναι η εθνότητα και η γλώσσα


Μετά από 47 ερωτήσεις και σχεδόν τρεις ώρες τελείωσε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ


διαφ.

Προανήγγειλε κυβέρνηση με πρόσωπα από την κεντροαριστερά αλλά ξέκοψε κάθε συζήτηση για μεγάλο συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Δεν μπορώ ως πρωθυπουργός να δεχτώ «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα – Από εκεί θα ξεκινήσει η νέα διαπραγμάτευση – Να μη μας φέρουν προ τετελεσμένου και με το Αλβανικό Τσίπρας – Κοτζιάς» – «Δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει ο Κουφοντίνας! Τι να κάνω; Να κάθομαι να τον κοιτάω;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε χθες, Σάββατο 15.09.2018, από το βήμα της ΔΕΘ το στίγμα της πολιτικής που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία αν την επομένη των εκλογών έχει επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας.

Εκλογές οι οποίες είναι ακόμη άγνωστο πότε θα γίνουν, ωστόσο η προεκλογική περίοδος μοιάζει να έχει ξεκινήσει, κάτι που φάνηκε και από τις ομιλίες τόσο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του αρχηγού της ΝΔ, στην ΔΕΘ. Το crash test των προγραμμάτων των δύο «μονομάχων» έχει ήδη γίνει από το newsit.gr και πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίθεται ενώπιον των δημοσιογράφων.

newsit


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...