Καραγκιοζιλίκια στον ΣΚΑΙ με τον Τανιμανίδη! Η αποχώρηση από το Survivor και η Μεγάλη Αποκάλυψη


Πρώτο θέμα στα τηλεοπτικά δρώμενα αποτελεί τις τελευταίες ημέρες η είδηση που σας έφερε πρώτο το Athensmagazine.gr στο «φως» σχετικά με το μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor!


διαφ.

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει έρθει σε ρήξη με τον Τούρκο παραγωγή του Survivor, Ατζούν και όπως είναι λογική η θέση του στην παρουσίαση του ριάλιτι και για τον τρίτο του κύκλο είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη!

Η απουσία του Τούρκου από τον γάμο του Σάκη, ενώ ο ίδιος έναν χρόνο πριν είχε δώσει το παρόν σε εκείνον του Ατζούν, ήταν αυτό που φούντωσε τις φήμες!

Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους μήνες, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το Survivor υπήρχαν έντονοι τσακωμοί στον ΣΚΑΙ σχετικά με την παρουσία ή όχι του Σάκη Τανιμανίδη στα σόου του καναλιού! Τέθηκε ζήτημα ακόμα και να μην πάρει μέρος στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, κάτι το οποίο αποκλείεται προς το παρόν!

Ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν πως αρκετά στελέχη του καναλιού έχουν εκνευριστεί με την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να έρθουν και μεταξύ τους σε σύγκρουση!

Αυτό που κρατάμε προς στιγμήν είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα βρίσκεται κανονικά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όμως η θέση του στο Survivor παίζεται, με τον αντικαταστάτη του ήδη να αναζητείται από την παραγωγή και τον Ατζούν χωρίς να αποκλείεται ωστόσο η… ανατροπή!

Πηγη athensmagazine.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...