Σάκης Τανιμανίδης: Επιβεβαιώνει για την Αποχώρηση από το Survivor; Οι δηλώσεις όλο νόημα τα Αλλάζουν ΟΛΑ… (Βίντεο)


Μια συνεργασία τελειώνει ή όχι;
Η σεζόν έχει ξεκινήσει και το τηλεοπτικό παρασκήνιο δεν έχει τελειωμό!


διαφ.

Εμείς χτες στο Υοuweekly.gr και το Vanda’s blog πρώτοι σας αποκαλύψαμε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τούρκο παραγωγό και τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο γάτος Ατζούν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ειδικά φέτος, θα έχουν και μεγάλο ανταγωνισμό, αφού το αντίπαλο κανάλι, ο Ant1 θα ρίξει στην… αρένα το δικό του ριάλιτι επιβίωσης, το Nomads!
Οι περσινές… χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της τηλεθέασης προβλημάτισαν τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος θέλει να μπει δυναμικά στην Prime Time και να κερδίσει το στοίχημα.

Έτσι λοιπόν οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη πάγωσαν και μάλιστα ο Ατζούν δεν πήγε καν στον γάμο του! Το ζουμί όμως είναι άλλο (εξάλλου αυτά σας τα γράφαμε και χτες)!

Ο Σάκης σήμερα έκανε δηλώσεις στο Happy Day και μίλησε για όλα… σχεδόν! Και να σου τα λόγια αγάπης για τη Χριστίνα, να σου τα χαμόγελα, να σου η βέρα σε γκρο πλαν (που λένε και στο χωριό μου) αλλά όταν ερωτήθηκε για τα επαγγελματικά…. κατσένκα!

«Θα κάνουμε το ταλέντο τώρα και ετοιμαζόμαστε» τόνισε ο Σάκης! Όταν ρωτήθηκε όμως για το Survivor 3 ξεκίνησε το μάγκωμα!

«Είναι νωρίς ακόμα… βλέπουμε! Έχουμε καιρό για το Survivor 3» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης! Και σας ρωτώ τώρα… μήπως ο έξυπνος Ατζούν για να του χρυσώσει το χάπι τον έβαλε μεν στο Ελλάδα έχεις ταλέντο αλλά μόνο εκεί; Ο χρόνος θα δείξει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα έχει ζουμί και μάλιστα μπόλικο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγη youweekly.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...