Κιλκίς: Ο Σάκος από τα Σκόπια Έκρυβε Το Έγκλημα. Τα Ποδαράκια του Μωρού, Μαρτύρησαν την Πράξη!


Οι υπάλληλοι στο τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Οι εικόνες που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ…


διαφ.

Η σύλληψη της μητέρας στο τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς, προκαλεί αίσθηση. Η 33χρονη γυναίκα προσπάθησε να φέρει από τα Σκόπια στην Ελλάδα το νεογέννητο μωρό της, κρύβοντάς το μέσα σε ένα σάκο ταξιδίων!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (10-09-2018) στο τελωνείο των Ευζώνων και η επιβεβαίωση της υπόθεσης από τις αρχές προκαλεί συζητήσεις. Έκπληκτοι κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι υπάλληλοι του τελωνείου είδαν μέσα στο σάκο της 33χρονης ότι βρισκόταν ένα μωρό, μόλις 2 μηνών.

Η γυναίκα, η οποία μένει στα Σκόπια με τον σύντροφό της, είχε γεννήσει εκεί το παιδί και προσπάθησε να το μεταφέρει στην Ελλάδα σε συγγενικά της πρόσωπα. Κατά τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική αποφάση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Παιονίας. Το βρέφος, τη στιγμή που συνελήφθη η νεαρή γυναίκα, δόθηκε στη γιαγιά του, που βρισκόταν στο τελωνείο. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο να πέσει άπλετο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα δήλωσε αρχικά άγνοια για το γεγονός πως μέσα στο σάκο που κρατούσε βρισκόταν το μωρό της. Στο τελωνείο έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης, που καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι από την αρχή για να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

[Newsit]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...