Κοίταξε στα μάτια την κόρη του και παράτησε για πάντα την άπιστη σύζυγό του. 30 χρόνια μετά αποκαλύπτεται η σοκαριστική αλήθεια…


Το 1986, η Zoya Tuganova, μία 39χρονη γυναίκα από την πόλη Τσελιαμπίνσκ της Ρωσίας περίμενε να γεννήσει το τρίτο της παιδί. Η εγκυμοσύνη πέρασε χωρίς σοβαρές επιπλοκές και αμέσως, από την ημέρα του τοκετού, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Αλλά αυτό που συνέβη εκεί, θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα.


διαφ.

Μετά την εξαντλητική γέννα, η Zoya μπορούσε να κρατήσει επιτέλους την κόρη της στην αγκαλιά της. Είχε ξανθιές τούφες στα μαλλιά της και γκριζωπά μάτια. Και τότε η νέα μητέρα έκλεισε τα μάτια της για πρώτη φορά μετά την τον δύσκολο τοκετό. Λίγες ώρες αργότερα ξύπνησε και πάλι, αλλά το μωρό που η νοσοκόμα είχε βάλει στην αγκαλιά της, δεν ήταν το δικό της. Έδωσε το παιδί πίσω, λέγοντας στη νοσοκόμα, «Αυτή δεν είναι η κόρη μου!»

Η Zoya ήταν απολύτως βέβαιη ότι το μωρό δεν έμοιαζε σε τίποτα με το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο μόλις λίγες ώρες νωρίτερα. Είχε μαύρα μαλλιά αντί για ξανθά και μαύρα μάτια, αντί για γκρι. Η νοσοκόμα δεν εξέτασε προσεκτικά το πρόσωπο του μωρού, αλλά επέμεινε ότι το μωρό ήταν η κόρη της Zoya. Έτσι, η μητέρα προσπάθησε να μιλήσει στον υπεύθυνο γιατρό, αλλά δεν είχε πάρει στα σοβαρά τις ανησυχίες της. Ο γιατρός προσπάθησε να την πείσει χρησιμοποιώντας την ετικέτα ονόματος που υπήρχε στο πόδι του μωρού ως απόδειξη.

Αλλά η Zoya δεν μπορούσε να ηρεμήσει και όταν οι γιατροί απείλησαν να την στείλουν σε ψυχολόγο, φοβήθηκε. Αν ο εργοδότης της μάθαινε γι ‘αυτό, θα μπορούσε να χάσει τη δουλειά της στην σιδηροδρομική εταιρεία. Μόνο τότε μίλησε στον σύζυγό της για την τρομερές υποψίες της. Ο ίδιος καθησύχασε τη γυναίκα του και την έπεισε να πάρουν το μωρό στο σπίτι. «Αν οι γιατροί λένε ότι είναι δικό μας, θα πρέπει να είναι», είπε.

Η Zoya ονόμασε το κοριτσάκι Ekaterina και την μεγάλωσε σαν να ήταν δική της κόρη. Μεγάλωσε σε μια καλή και στοργική οικογένεια, αλλά ήταν γεγονός ότι δεν έμοιαζε με τους γονείς της. Μόνο όταν η Ekaterina ήταν 30 ετών και είχε ήδη της δική της οικογένειά όταν η μητέρας της παραδέχτηκε τις υποψίες της, ενώ παρακολουθούσαν μαζί τηλεόραση ένα βράδυ.

Αρχικά, η κοπέλα ήταν δικαιολογημένα σε κατάσταση σοκ, αλλά ήθελε να λύσει το μυστήριο μαζί με τη μητέρα της. Η Zoya θυμήθηκε ότι μια γυναίκα με το όνομα Elvira Tuligenova, είχε γεννήσει επίσης μια κόρη, την ίδια ώρα στο ίδιο νοσοκομείο. Οι δύο τους έκαναν εκτενή έρευνα, βρήκαν την κόρη της Elvira, την Lyuchiya, και τελικά η αλήθεια βγήκε στο φως.

Όταν η Elvira ήρθε στο σπίτι με την «κόρη της» Lyuchiya το 1987, ο σύζυγός της την κατηγόρησε ότι είναι άπιστη. Μετά από αυτό, το ζευγάρι χώρισε και η μητέρα της Lyuchiya πέθανε, πράγμα που σημαίνει ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας σε ορφανοτροφείο. Αρχικά η νεαρή γυναίκα σκέφτηκε ότι ήταν όλα ένα αστείο, αλλά ένα τεστ DNA τα απέδειξε όλα. Η Lyuchiya ήταν όντως η βιολογική κόρη της Zoya.

Ακόμη και αν οι γιατροί έκαναν λάθος, ανάγκασαν μια μητέρα να μεγαλώσει το παιδί μιας άλλης γυναίκας μόνο και μόνο επειδή δεν παραδέχονταν ότι έσφαλαν. Οι τρεις γυναίκες θέλουν να πλέον να γνωριστούν καλύτερα και να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν.

hefty


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...