Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει το #kikichallenge και το Instagram παίρνει Φωτιά!!!


Το διαδίκτυο κατά καιρούς γεμίζει με βίντεο από διάφορα challenges που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και γίνονται viral. Τους τελευταίους μήνες την τιμητική του έχει το #kikichallenge, το οποίο γίνεται χορεύοντας δίπλα στο εν κινήσει αμάξι σου, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού του Drake «In my feelings».


διαφ.

Και μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έδωσε άλλη υπόσταση στο συγκεκριμένο challenge, αξίζει όμως να δεις και την προσπάθεια της Χριστίνας Μπόμπα μία εβδομάδα μετά τον γάμο της. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος του στην Ιρλανδία και εκεί έλαβε χώρα και το #kikichallenge της Χριστίνας.

«Στο προχθεσινό μου post, μου σχολιάσατε πολλοί «Κάνε Kiki challenge»!
Το ομολογώ δεν ήξερα τι ήταν… οπότε και το googlαρα!
Και αφού μου το ζητήσατε και επειδή δε θέλω και πολύ για να το κουνήσω… voila!!! Kiki challenge στην Ιρλανδία!??
PS: Βέβαια μία είναι η ΘΕΑ στο Kiki challenge: @stikoudikaterin , she rocks!», έγραψε η Χριστίνα στο post της και σχόλια και likes έπεσαν βροχή.

View this post on Instagram

Στο προχθεσινό μου post, μου σχολιάσατε πολλοί «Κάνε Kiki challenge»! Το ομολογώ δεν ήξερα τι ήταν… οπότε και το googlαρα! Και αφού μου το ζητήσατε και επειδή δε θέλω και πολύ για να το κουνήσω… voila!!! Kiki challenge στην Ιρλανδία!???????? PS: Βέβαια μία είναι η ΘΕΑ στο Kiki challenge: @stikoudikaterin , she rocks! #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kikichallenge #kikidoyouloveme #kikidoyoulovemechallenge #kekechallenge #kekedoyouloveme #sakischristina #travelwithchrismpo

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on


πηγή: queen.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...