Έλληνας ηθοποιός: Αμείφθηκα με αξιοπρέπεια, αλλά δεν έγινα πλούσιος


Ποιος γνωστός έλληνας ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;


διαφ.

Υπήρξε ζεν πρεμιέ τη δεκαετία του ’90 και πρωταγωνιστούσε σε θρυλική σειρά του ΑΝΤ1.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και στα χρήματα που έβγαλε.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο που υποδυόταν τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου ενώ ακολούθησαν κι άλλες πετυχημένες τηλεοπτικές του δουλειές.

Κάνατε λάθη;

Βέβαια έκανα, πάρα πολλά λάθη. Δεν φέρθηκα σωστά σε ανθρώπους που με είχαν ευεργετήσει, αγνόησα ευκαιρίες που δεν κατάλαβα ότι ήταν ευκαιρίες, προτίμησα δουλειές με περισσότερα χρήματα και όχι με τόσο μεγάλες προοπτικές. Όλα αυτά ήταν λάθη, αλλά έμαθα από αυτά και είναι χρήσιμο.

Στη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης υπήρξατε ακριβοπληρωμένος;

Δεν θα το έλεγα, υπήρξαν συνάδελφοι μου, του ίδιου βεληνεκούς, που έπαιρναν πολλά περισσότερα χρήματα. Δεν θεωρώ αδικημένο τον εαυτό μου στα οικονομικά, αμείφθηκα με αξιοπρέπεια, αλλά δεν έγινα πλούσιος.

Η αναγνωρισιμότητα και οι καλές οικονομικές απολαβές σας έκαναν να… καβαλήσετε καλάμι;

Είναι μια έκφραση που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως και δεν τη χρησιμοποιώ. Δεν θα έλεγα ότι καβάλησα καλάμι, αλλά θέλω να παραμείνω στον τρόπο που εκφράζομαι εγώ, αυτό προσπάθησα να κάνω. Μέσα στα λάθη και τα σωστά. Δεν είμαι τόσο ευέλικτος, να κάνω το κορόιδο και να μη μιλήσω εκεί που δεν πρέπει. Αν έβλεπα κάτι στραβό, το έλεγα, είχα πάντα το θάρρος της γνώμης μου, όσο λανθασμένη κι αν ήταν.

Πηγή: Λοιπόν

 

Δείτε τη συνέχεια
Loading...