ΑΝΙΚΗΤΗ: Η Άννα Κορακάκη και πάλι «Χρυσή»! Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Σκοποβολής


Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής πανηγυρίζει η Άννα Κορακάκη. Μετά με την πρωτιά, στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ., η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κέρδισε και το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!
Ακόμη μια πρωτιά, ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη. Αυτή τη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που γίνεται στην πόλη Τσανγκγουόν της Νότιας Κορέας.


διαφ.

Η Κορακάκη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Εκεί ήταν αντίπαλος με Ολυμπιονίκες και πρωταθλήτριες κόσμου. Αλλά ήταν αποφασισμένη όχι μόνο για να κρεμάσει ακόμη ένα μετάλλιο στο λαιμό της αλλά και για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δεν πτοήθηκε από τη στήριξη του κοινού στην… δική τους Κιμ Μπόμι. Η Κορεάτισσα αθλήτρια αποχώρησε, αφήνοντας την Άννα Κορακάκη να παλεύει για το χρυσό με την Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία.

Με επίδοση 241,1, η Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, με την Αρούνοβιτς να είναι δεύτερη με 239,8 και Τρίτη την Κιμ Μπόμι με 218,8.

Έτσι, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αεροβόλο πιστόλι των 10 μ. Επόμενος στόχος το βάθρο στο σπορ πιστόλι.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...