Έκοψε τα Αυτιά, την Μύτη και την Γλώσσα του για να μοιάζει με Κρανίο. Δείτε ΠΩΣ ήταν και ΠΩΣ έγινε και θα Τρομάξετε


Η τροποποίηση του σώματος έχει πάει σε άλλα επίπεδα πλέον. Ένας άντρας από την Κολομβία μπορεί τώρα να στεφτεί ο πιο «τροποποιημένος» άνθρωπος στην ιστορία και δεν θα το πιστεύετε όταν δείτε πόση δουλειά έχει ρίξει.


διαφ.

Το πραγματικό του όνομα είναι Eric Yeiner Hincapie Ramirez αλλά όλοι τον ξέρουν ως Kalaca Skull. Ο Kalaca είναι μόλις 22 ετών αλλά ήδη έχει μείνει στην ιστορία λόγω των τατουάζ και των τροποποιήσεων που έχει κάνει στο σώμα του.

Estamos lokos mis locosssss!!????????????????????

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι τα τατουάζ που έχει, κάτι που μας φαίνεται λογικό – αφού και ο ίδιος είναι τατουατζής. Το πρόσωπό του έχει τατουάζ που το κάνουν να μοιάζει με κρανίο και λέει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμα στο σχολείο.

Αλλά τα τατουάζ ήταν μόνο η αρχή των αλλαγών που έκανε στο πρόσωπο και το σώμα του. Για να μοιάζει περισσότερο με κρανίο, έκοψε εντελώς το κάτω μέρος της μύτης του. Επίσης, αποφάσισε να κόψει εντελώς τα αυτιά του.

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να τρομάξει τους περισσότερους αλλά εκείνος δεν σταμάτησε εκεί. Έκοψε την γλώσσα του στην μέση και την έβαψε μπλε-γκρι με αποτέλεσμα να μοιάζει ακόμα πιο μελανιασμένη και κατεστραμμένη από ότι πραγματικά είναι.

Φαίνεται πως το έχει βάλει στόχο να μοιάσει με κρανίο και δεν θα σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει, ανεξάρτητα από το πόσο επίπονες είναι οι επεμβάσεις ή το πόσο κακό κάνει στο σώμα του.

Τα σχόλια που δέχεται στο διαδίκτυο είναι όλων των ειδών, από ενθαρρυντικά μέχρι αηδίας για τα όσα έχει κάνει στο σώμα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι τροποποιήσεις αυτές έχουν κάνει καλό στην δουλειά του.

Locos Lukas ????

A post shared by кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) on

«Οι τροποποιήσεις του σώματος είναι προσωπική απόφαση και δεν θα πρέπει κανείς να τις κατακρίνει. Είναι σαν μία γυναίκα που έκανε αυξητική στήθους,» δήλωσε ο ίδιος.

Παρά την αυτοπεποίθηση που νιώθει για την μεταμόρφωσή του, καταλαβαίνει πως η εμφάνισή του δεν είναι ευχάριστη για όλους όσους τον βλέπουν. Αλλά αυτός ο νεαρός άντρας ακολουθάει τα όνειρά του και αρνείται να πτοηθεί από όσους δεν τον καταλαβαίνουν.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το συναίσθημα θα συνεχιστεί αλλά προς το παρόν δεν έχει σημασία. Ο Skull δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στην προηγούμενη εμφάνισή του, οπότε ας ελπίσουμε να μην μετανιώσει ποτέ για αυτές τις αλλαγές.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή του να μεταμορφωθεί τόσο δραστικά;

Πηγή

Δείτε τη συνέχεια
Loading...