Κατηγόρησαν παίκτρια του «Power of Love» για πλαστικές κι εκείνη απαντά με φωτογραφίες – έπος από το παρελθόν (Pics)


Κατηγόρησαν παίκτρια του «Power of Love» για πλαστικές κι εκείνη απαντά με φωτογραφίες – έπος από το παρελθόν (Pics)


διαφ.

Οι παίκτριες του «Power of Love» σχολιάστηκαν περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες παρουσίες που συμμετείχαν σε ριάλιτι παιχνίδια. Οι περισσότερες εξ’ αυτών δέχτηκαν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή τους, με το κοινό να κάνει λόγο για υπερβολικές πλαστικές επεμβάσεις, σχόλια που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν βάση.

Εξαίρεση αποτελεί η Κυριακή Τσανικίδη, το χαμηλών τόνων κορίτσι του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ που κατέληξε ζευγάρι με τον εκκεντρικό Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.

Η ίδια δέχτηκε ποικίλα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της, φαίνεται, όμως, πως η εμμονή ορισμένων followers της με τις επεμβάσεις για τις οποίες της χρεώνουν έφτασε τη νεαρή παίκτρια στα όρια της.

Έτσι, ήρθε η ώρα να δώσει τη δική της απάντηση με μερικές φωτογραφίες του παρελθόντος. Το κολάζ ανέβηκε στα Instragram stories της Κυριακής, με λεζάντα που βάζει τέλος στις φήμες.

«Επειδή στην απάντηση που έδωσα ότι δεν έχω κάνει πλαστικές, σπεύδετε όλοι να πείτε ότι λέω ψέματα. Τα φιλιά μου! Εκτός αν κάνω πλαστικές από τα 15 – 18 – 20», έγραψε η ίδια κλείνοντας το κεφάλαιο «πλαστικές επεμβάσεις».

Κατηγόρησαν παίκτρια του «Power of Love» για πλαστικές κι εκείνη απαντά με φωτογραφίες - έπος από το παρελθόν (Pics)


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...