Πλαστή η ιατρική γνωμάτευση του Ευαγγελισμού που έβγαλε τον Φλώρο από την φυλακή


Πλαστή η ιατρική γνωμάτευση του Ευαγγελισμού που έβγαλε τον Φλώρο από την φυλακή


διαφ.

Με πλαστά ιατρικά έγγραφα πέτυχε την αποφυλάκισή του ο Αριστείδης Φλώρος της Energa, με βάση έγγραφο το οποίο ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» Π. Γκουλάκη – Μητσάκη με επίσημο έγγραφό, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα Documento, αναφέρει ότι η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ’ ό…


Με πλαστά ιατρικά έγγραφα πέτυχε την αποφυλάκισή του ο Αριστείδης Φλώρος της Energa, με βάση έγγραφο το οποίο ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» Π. Γκουλάκη – Μητσάκη με επίσημο έγγραφό, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα Documento, αναφέρει ότι η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον «Ευαγγελισμό», ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη».

Επίσης αναφέρει πως δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Επιπρόσθετα, συνιστά σημαντικό γεγονός ότι τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου.

Το έγγραφο από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που υπογράφει η διοικήτριά:

«Σε συνέχεια του υπ’ αριθμόν…. Εγγράφου μας και στα πλαίσια διερεύνησης των αναφερομένων στα υπ’ αριθμόν(…) έγγραφα που μας αποστείλατε, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

»Α. Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην υπηρεσία μας στοιχεία η κυρίας Λάμπρου Καλλιρρόη του Κωνσταντίνου, ιατρός-πνευμονολόγος με γνωστικό αντικείμενο πνευμονολία-διαταραχές του ύπνου τοποθετήθηκε στην Α κλινική εντατικής θεραπείας ως πανεπιστημιακή υπότροφος σε εφαρμογή του υπ αριθμόν (…)

»Σημειώνουμε ότι η ως άνω αναφερόμενη ιατρός δεν υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ και ως εκ τούτου η σφραγίδα της στο έγγραφο ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ “ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΕΘ” είναι ανυπόστατη.

»Επιπρόσθετα το ανώτερο έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

»Β. Το ως άνω έγγραφο αποτελεσμάτων μελέτης ύπνου δεν συνοδεύεται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap.

»Γ. Δεν υπάρχει ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου ή του καθηγητή κλινικής εντατικής θεραπείας».

Πηγή: tilestwra.com

Δείτε τη συνέχεια
Loading...