Η Φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου και η Δήλωση της: "Ο Γιος μου Ντρέπεται Όταν…"


Κάθε μητέρα καμαρώνει και αισθάνεται υπερήφανη για τα παιδιά της. Εξαίρεση στον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και η Ευγενία Μανωλίδου. Η μουσικός με ένα τρυφερό μήνυμα ευχήθηκε στον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή.


διαφ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα πορτρέτο, στο οποίο απεικονίζεται ο γιος της. Μάλιστα στη λεζάντα αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος είναι αρκετά ντροπαλός μιας και ντρέπεται όταν μιλάει για εκείνον η μαμά του.

«Ντρέπεται όταν μιλάω για εκείνον και το υπέροχο ταλέντο του, η αλήθεια είναι ότι τον χαίρομαι και τον καμαρώνω… Σήμερα ειδικά που είναι η γιορτή του, ελπίζω να με δικαιολογήσει και να γλιτώσω την κατσάδα… #happynameday #alexander #mysupertalentedboy #selfportrait #art #artist #artistsmom @alexandermanolides».

Ντρέπεται όταν μιλάω για εκείνον και το υπέροχο ταλέντο του, η αλήθεια είναι ότι τον χαίρομαι και τον καμαρώνω… Σήμερα ειδικά που είναι η γιορτή του, ελπίζω να με δικαιολογήσει και να γλιτώσω την κατσάδα… #happynameday #alexander #mysupertalentedboy #selfportrait #art #artist #artistsmom @alexandermanolides

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on


Πηγή: freegossip.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...