Ισχύει! Μην Τρομάζεις αλλά Δεν είσαι Πια το ζώδιο που Νόμιζες μέχρι Σήμερα.


Δεν συνέβη κάτι, απλά σύμφωνα με τη NASA, έγιναν κάποιες αλλαγές στον αστρολογικό σου χάρτη.


διαφ.

Μέχρι και σήμερα το πρωί κοίταζες το ζώδιο το οποίο δηλώνεις εδώ και κάποια χρόνια στην πολύ πρωτότυπη ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;». Ετοιμάσου να αλλάξεις και απάντηση και το ζώδιο το οποίο διάβαζες ως τώρα για να δεις πώς θα σου πάνε τα πράγματα.

Η ΝASA λοιπόν αποφάσισε να μας ανανεώσει τους αστρολογικούς χάρτες και κάπως έτσι όλοι (σχεδόν) αποκτήσαμε καινούριο ζώδιο! Για πρώτη φορά εδώ και 2000 χρόνια συμβαίνει αυτό, γεγονός που σημαίνει ότι το 86 τοις εκατό των ανθρώπων αλλάζουν ζώδιο.

Αν ψάχνεις απάντηση στο γιατί, εγώ είμαι εδώ: ο ουρανός σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ αυτό που ήταν χιλιάδες χρόνια πριν. Λογικό ακούγεται, δε μπορείς να πεις. Επίσης ο άξονας της Γης δε δείχνει πλέον προς την ίδια κατεύθυνση, γεγονός που σημαίνει ότι τα ζώδιά μας είναι περίπου κατά ένα μήνα λάθος.

Οι νέες ημερομηνίες λοιπόν είναι οι εξής:

Αιγόκερως: 20 Ιαν – 16 Φεβ

Υδροχόος: 16 Φεβ – 11 Μάρ

Ιχθείς: 11 Μαρ – 18 Απρ

Κριός: 18 Απρ – 13 Μαΐου

Ταύρος: 13 Μαΐου – 21 Ιούν

Δίδυμοι: 21 Ιούν – 20 Ιουλ

Καρκίνος: 20 Ιουλ – 10 Αυγ

Λέων: 10 Αυγ – 16 Σεπτ

Παρθένος: 16 Σεπτ – 30 Οκτ

Ζυγός: 30 Οκτ – 23 Νοεμ

Σκορπιός: 23 Νοεμ – 29 Νοεμ

Οφιούχος: 29 Νοεμ – 17 Δεκ

Τοξότης: 17 Δεκ – 20 Ιαν

Τι είναι ο Οφιούχος;

Ένα καινούριο ζώδιο που η NASA προσπάθησε να χώσει στα κλεφτά, στις λίστες μας. Παρ’ ολ’ αυτά, οι αστρολόγοι μας καθησυχάζουν. Τίποτα απ’ όσα λένε οι ερευνητές της NASA δεν αλλάζει το χάρτη των ζωδίων αφού βασιζόμαστε στις εποχές και όχι στα αστέρια και χρησιμοποιούμε τον Τροπικό των ζωδίων. Δεν ξέρω τι σημαίνουν όλ΄αυτά, αλλά μου αρκεί ότι θα συνεχίσω να είμαι Δίδυμος. Δεν είμαστε τώρα για τέτοιες αλλαγές.

Πηγή: healingeffect.gr, ladylike.gr

Δείτε τη συνέχεια
Loading...