Αυτοί είναι οι 3 άνδρες κτήνη που βίαζαν και ασελγούσαν σεξουαλικά σε μικρά παιδάκια στη Βέροια – 2 Αλβανοί και ένας Έλληνας


Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, που επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 3 ατόμων, που κατηγορούνται πως ασέλγησαν κατά ανήλικων παιδιών, στην περιοχή του Μακροχωρίου, στη Βέροια.


διαφ.

Οι τρεις ενήλικες ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων κατά τη 2ετία 2016- 2017, σε γνώση της μητέρας τους και κρατούνται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ο εικονιζόμενος ηλικιωμένος ασελγούσε κατά των παιδιών, έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους:

Α) υπήκοο Αλβανίας (επ) GEGA (ον) ALTIN του Gani και της Nafie, γεννηθέντα την 21-01-1994 στην Αλβανία.

Β) ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.

Γ) (επ) BULICKO (ον) JORGO του Thanas και της Stela , γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.

Η εν λόγω δημοσιοποίηση, που έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, στοχεύει στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Αξιοσημείωτο είναι πως διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...