Είδε μία τρύπα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του και αποφάσισε να την εξερευνήσει. Μόλις δείτε ΤΙ αντίκρισε, θα τα χάσετε!


Φανταστείτε να παίρνετε το αμάξι και καθώς φεύγετε, η πίσω ρόδα να ανοίγει μία τρύπα στον δρόμο και να βουλιάζει. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Simon Marks, έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στην Βρετανία.


διαφ.

Ήταν Σάββατο και ο Simon προσπαθούσε να βγάλει το αμάξι του έξω. Όταν κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί, είδε μία μεγάλη τρύπα στον δρόμο.

Έβγαλε φωτογραφίες από το σημείο και τις έστειλε στον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε να τον βοηθήσει. Τελικά, κατάλαβε πως η τρύπα ήταν πολλά περισσότερα από απλά κακή κατασκευή.

Αφού έβγαλε μερικές πλάκες, βρήκε μία σκάλα που πήγαινε προς τα κάτω. Πατέρας και γιος αποφάσισαν να κατέβουν για να βρουν τι υπάρχει στην άλλη μεριά της σκάλας. Χρησιμοποίησαν φτυάρια και κουβάδες για να βγάλουν το χώμα που κάλυπτε την τρύπα ώστε να μπορέσουν να δουν τι υπάρχει πιο κάτω.

Όταν έφτασαν στον πάτο, αντίκρισαν κάτι που ποτέ δεν περίμεναν. Μπροστά τους ήταν μία πόρτα που οδηγούσε σε δύο δωμάτια.

Ο πατέρας του Simon είχε ένα πολύ έντονο προαίσθημα για αυτό που πιθανώς να ήταν πίσω από την πόρτα. Και είχε δίκιο: βρήκαν ένα καταφύγιο πολέμου.

Υπάρχουν αρκετά παρόμοια καταφύγια στην περιοχή. Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, έμαθαν πως το καταφύγιο κάτω από το σπίτι τους είχε χτιστεί την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και πως υπήρχε μία έκρηξη βόμβας στην περιοχή τους εκείνη την εποχή.

Αυτά τα καταφύγια είχαν χτιστεί από την κυβέρνηση σε συνεργασία με πολίτες για προστασία ενάντια σε βομβαρδισμούς.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Δείτε τη συνέχεια
Loading...