Φιλιώ Πυργάκη: Μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της


Φιλιώ Πυργάκη: Μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της


διαφ.
Φιλιώ Πυργάκη: Μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας τηςEίναι μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της μουσικής των παραδοσιακών πανηγυριών εδώ και ...

Eίναι μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της μουσικής των παραδοσιακών πανηγυριών εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η Φιλιώ Πυργάκη έχει κυκλοφορήσει πάνω από 200 δίσκους παρόλα αυτά καταφέρνει να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην απασχολεί τα μίντια με την προσωπική της ζωή.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της στην Espresso μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια αλλά και το τάμα που έχει κάνει στην Παναγία της Τήνου, να ανέβει γονυπετής τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Παλεύω με τον καρκίνο εδώ και δέκα χρόνια. Η Παναγία με βοήθησε να ζήσω μέχρι τώρα. Και για κάθε μέρα που περνάει και ζω εγώ Τη μνημονεύω. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η πίστη. Τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο για να εκπληρώσω το τάμα μου. Το παλεύω, όπως σας έχω ξαναπεί και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Δεν το βάζω κάτω και δεν πτοούμαι. Κάνω συνεχώς εξετάσεις και η πορεία μου είναι καλή. Απλώς, τα πόδια μου δεν με κρατάνε πολύ», εξομολογείται η Φιλιώ Πυργάκη.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια