Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»


Ο ρόλος του Λάκη Φορτουνάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν σταθμός για τον Σπύρο Μπιμπίλα.


διαφ.
Ο ρόλος του Λάκη Φορτουνάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν σταθμός για τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός ήταν καταπληκτικός στο επεισόδιο που έπαιξε τον γκέι Κρητ...

Ο ηθοποιός ήταν καταπληκτικός στο επεισόδιο που έπαιξε τον γκέι Κρητικό χασάπη και ο εμβληματικός αυτός ρόλος του από τη σεζόν 1999-2000 τον ακολούθησε και σε αρκετές από τις επόμενες δουλειές του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Splash» και στη Μαντώ Γαστεράτου και θυμήθηκε την περίπτωση που του ζητήθηκε να παίξει έναν αντίστοιχο ρόλο, πάρα πολύ μικρό, με ιδιαίτερα μεγάλη αμοιβή.

O ρόλος είχε μόλις πέντε ατάκες, λίγα χρόνια μετά από αυτόν του Λάκη Φορτουνάκη, πληρώθηκε όμως αδρά.

«Θα σας πω ένα μικρό παράδειγμα από μένα, γιατί δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω για ένα γκεστ, μικρό κιόλας γκεστ, να… μπαίνεις και να βγαίνεις, 5.000 ευρώ. Σήμερα, ούτε 500. Στη “Νταντά”, εκεί είχα κάνει το πιο μικρό γκεστ που πληρώθηκε και ακριβά. Αν ήταν μεγαλύτερο, θα έπαιρνα πιο πολλά. Στη “Νταντά”, λοιπόν, που έπαιζε η Μαρία Λεκάκη, είχα πάρει 5.000 ευρώ για να ανοίξω μια πόρτα. Έκανα ένα γκέι, άνοιξα την πόρτα και είπα πέντε ατάκες. Σήμερα, όμως, δεν παίρνεις ούτε 500. Άλλοι έπαιρναν 15.000, 20.000…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγη dailymedia.gr

Δείτε τη συνέχεια