Τσακωμός της Δαλάκα με paparazzo στην Σκιάθο. Δεν την άφηνε ούτε να….


Η Κατερίνα Δαλάκα από την συμμετοχή της στο Survivor και μετά έχει τραβήξει πάνω της την προσοχή του κοινού, αλλά και το ενδιαφέρον των paparazzi, οι οποίοι θέλουν να την απαθανατίσουν σε προσωπικές της στιγμές.


διαφ.
Η Κατερίνα Δαλάκα από την συμμετοχή της στο Survivor και μετά έχει τραβήξει πάνω της την προσοχή του κοινού, αλλά και το ενδιαφέρον των paparazzi, οι οποίοι θέλουν να την απα...

Η δουλειά τους είναι άλλωστε να δίνουν στο κοινό αυτό που ζητάει. Και όταν ένα πρόσωπο απασχολεί την επικαιρότητα, τραβά πάνω του και τα φλας. Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν βρέθηκε στην Σκιάθο για λίγες μέρες για να κάνει τις διακοπές της και να χαλαρώσει.

Στο νησί φυσικά συνάντησε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο γνωριζόντουσαν και πριν μπει εκείνη στο Survivor. Μαζί έκαναν μπάνιο στις παραλίες του νησιού και φυσικά έκαναν και θαλάσσια σπορ.

Στις Κουκουναριές της Σκιάθου υπήρχαν πάντως και φωτογράφοι που θέλησαν να απαθανατίσουν την Κατερίνα Δαλάκα σε προσωπικές της στιγμές στην παραλία. Εκείνη όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Down Town ενοχλήθηκε έντονα και τσακώθηκε με έναν paparazzo.

ΠΗΓΗ

Δείτε τη συνέχεια