Φρίκη στη Ρόδο: 52χρονος βίασe άγρια 6χρονη σε τουαλέτα. Έκλεισε με την πλάτη την πόρτα και της έδωσε..


Ποια η υπόθεση βιασμο@ 6χρονης στη Ρόδο;


διαφ.
Ποια η υπόθεση βιασμο@ 6χρονης στη Ρόδο; Ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας Ρόδου θα απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (13/8), ένας 52χρονος, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμεν...

Ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας Ρόδου θα απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (13/8), ένας 52χρονος, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ασέλγεια με 6χρονο ανήλικο έναντι αμοιβής και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο 52χρονος από τη Ρόδο φέρεται περί τα μέσα του Μαΐου του 2018 να προσέφερε σε μια 6χρονη μια καρφίτσα και να την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του και ακολούθως στην τουαλέτα, όπου και ασέλγησε εις βάρος της.

Επιπλέον φέρεται να έκλεισε την πόρτα της τουαλέτας με την πλάτη του για να μην μπορεί να διαφύγει η 6χρονη αλλά και να είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να ασελγήσει εις βάρος της.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά από αναφορά των γονέων της ανήλικης, που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο.

Οι γονείς της 6χρονης ανήλικης ενημερώθηκαν από την μεγαλύτερη κόρη τους για το τι είχε συμβεί.

Η 6χρονη είχε εκμυστηρευθεί συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη αδελφή της τα αίσχη εις βάρος της από τον κατηγορούμενο. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενήλικων αγοριών.

Ενώπιον της Ανακρίτριας έχει καταθέσει ήδη ο 43χρονος πατέρας και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης, περιγράφοντας τα όσα τους μετέφερε η μεγαλύτερη κόρη τους και εκμαίευσαν οι ίδιοι από το 6χρονο παιδί τους.

Ο πατέρας μάλιστα ζήτησε την απομάκρυνση του κατηγορούμενου από την πολυκατοικία ενώ ανέφερε ότι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (μπύρες).

Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι υποκρύπτει η καταγγελία που έγινε εις βάρος του.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Δείτε τη συνέχεια