Διέλυσε το Twitter η «Π@@@ιά…» Πρωτοφανής Σφαγή με την Αυλωνίτου!


Η Ελένη Αυλωνίτου ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής -και όχι μόνο- ευπρέπειας και μάλιστα σε… πανελλήνια μετάδοση και οι χρήστες του Twitter ξεσαλώνουν!


διαφ.
Η Ελένη Αυλωνίτου ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής -και όχι μόνο- ευπρέπειας και μάλιστα σε… πανελλήνια μετάδοση και οι χρήστες του Twitter ξεσαλώνουν! «Να ακούτε τον κύ...

«Να ακούτε τον κύριο Μητσοτάκη, δεν ξέρω… δηλαδή. Τέτοιες τεράστιες κοτσάνες που τους λένε«, είπε η Ελένη Αυλωνίτου στον τηλεοπτικό «αέρα» του Ant1 το πρωί της Πέμπτης, 09.08.2018, ωστόσο δεν είχε φτάσει ακόμη στο απόγειο (ή στον πάτο, όπως το βλέπει κανείς) της σκέψης της.

Κι αυτό διότι αμέσως μετά είπε: «Στα πλαίσια της π@@@ιάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι… Α, βεβαίως. Δεν φταίει ο ίδιος…«.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την «βόμβα», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να πει την… εμπνευσμένη ατάκα, αλλά την διακόπτουν. Λίγο αργότερα, όμως, όταν βρίσκει το απαραίτητο «κενό», στο οποίο δεν μιλούσε κανείς, την… πυροδοτεί!

Όπως είναι λογικό, η αποστροφή της κ. Αυλωνίτου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, οι οποίες αναμένεται φυσικά να έχουν συνέχεια, ρίχνοντας… λίγο ακόμη λάδι στην «φωτιά» του πολιτικού σκηνικού.

Θυμηθείτε το βίντεο

Από τον «χορό» βεβαίως, δεν λείπει και το Twitter, στο οποίο επικρατεί ένας μικρός χαμός, με αμέτρητους χρήστες να κατακεραυνώνουν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους να την υποστηρίζουν. Μάλιστα, υπάρχουν και πολιτικά πρόσωπα που σχολιάζουν…

Δείτε κάποια από τα «χτυπήματα» στο Twitter για την Ελένη Αυλωνίτου (σ.σ. όσα είναι… δημοσιεύσιμα)

[Newsit]

Δείτε τη συνέχεια