Αυτός είναι ο επικίνδυνος χορός που προειδοποιούν οι αστυνομικές αρχές σε όλο το κόσμο


Kiki challenge – Οι αστυνομικές αρχές σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν τους χρήστες του Internet να μην παίρνουν μέρος σε αυτή τη διαδικτυακή «τρέλα», αφού πολλοί απ’ όσους το επιχείρησαν τραυματίστηκαν.
Το «Kiki challenge» πηγή έμπνευσης του οποίου είναι το τραγούδι του ράπερ Drake «In My Feelings» θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται. Τον επικίνδυνο χορό βιντεοσκοπεί ο συνοδηγός του χορευτή ή το κινητό του, το οποίο πρέπει να είναι προγραμματισμένο να καταγράφει την πρόκληση, ώστε αργότερα να αναρτηθεί το βίντεο στα social media.


διαφ.
Kiki challenge – Οι αστυνομικές αρχές σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν τους χρήστες του Internet να μην παίρνουν μέρος σε αυτή τη διαδικτυακή «τρέλα», αφού πολλοί απ’ όσους τ...

Το επικίνδυνο challenge ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου Shiggy δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «In my Feelings». Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες κόσμου θέλουν να δοκιμάσουν την πρόκληση.

Οι αστυνομικές αρχές σε όλο τον κόσμο, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ινδία, την Ισπανία, τη Μαλαισία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει προειδοποιήσει ότι η χορευτική πρόκληση είναι επικίνδυνη.

Πηγή : newsit.gr

Δείτε τη συνέχεια