Ο Ηλίας Γκότσης ως Νέος Ντάνος: Η Γυμνή Φωτογραφία που Θύμισε τον Νικητή του Πρώτου Survivor!


Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχτηκε νικητής του Survivor 2 και πήρε πριν λίγες εβδομάδες τα σκίπτρα από τον πρώτο νικητή, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.


διαφ.
Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχτηκε νικητής του Survivor 2 και πήρε πριν λίγες εβδομάδες τα σκίπτρα από τον πρώτο νικητή, τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι κινήσεις του μετά την έξοδο ...

Οι κινήσεις του μετά την έξοδο από το παιχνίδι και την επιστροφή του από τον Άγιο Δομήνικο θυμίζουν κατά πολύ τις πρώτες ημέρες του Ντάνου μετά τον περυσινό του θρίαμβο.

Η φωτογράφιση στο Downtown, οι συνεντεύξεις, είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Σε μία τελευταία του επιλογή, ο Ηλίας Γκότσης, που είδε τους ακόλουθούς του να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό δραματικά, αποφάσισε να τους ανταμείψει ανεβάζοντας μία φωτογραφία που θύμισε πολύ Ντάνο στην περυσινή του πρώτη φωτογράφιση εκτός Survivor.

Ο Ηλίας Γκότσης φωτογραφήθηκε γυμνός κάτω από το ντους και τα χιλιάδες Like κάτω από την φωτογραφία, μέσα σε λίγες ώρες, επιβεβαίωσαν ότι η επιλογή του ήταν επιτυχημένη.
Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θυμηθείτε και την περυσινή του Γιώργου Αγγελόπουλου.

When the sun heats the turf, it’s time to learn how to surf ????????

A post shared by ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) on

Πηγή: dailymedia.gr

Δείτε τη συνέχεια