Δίαιτα με πρωτεΐνη: Χάσε 6 κιλά σε ένα μήνα!


Δίαιτα με πρωτεΐνη: Χάσε 6 κιλά σε ένα μήνα.
Όταν διαβάζουμε για τις δίαιτες των σταρ του Χόλιγουντ και τη διατροφή που ακολουθούν καθημερινά για να διατηρούνται σε φόρμα, ένα είναι το χαρακτηριστικό.


διαφ.
Δίαιτα με πρωτεΐνη: Χάσε 6 κιλά σε ένα μήνα. Όταν διαβάζουμε για τις δίαιτες των σταρ του Χόλιγουντ και τη διατροφή που ακολουθούν καθημερινά για να διατηρούνται σε ...

Η πρωτεΐνη! Ναι – ναι, αυτό είναι το μυστικό που τους προσφέρει ενέργεια, μειώνει την επιθυμία τους για γλυκό και φυσικά τους βοηθάει να αδυνατίσουν πολύ πιο εύκολα από ότι μια δίαιτα με υδατάνθρακες.

Εκτός από αυτό, η πρωτεϊνική δίαιτα ταιριάζει άψογα σε όσες γυμνάζονται, μιας και αυτά τα δύο είναι ο τέλειος συνδυασμός για γρήγορη γράμμωση.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου μας δίνει το διατροφικό μενού που βασίζεται σε πρωτεϊνούχα γεύματα και αυτό που θα μας βοηθήσει να χάσουμε 6 κιλά σε ένα μήνα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως .

Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.

Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.

Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.

Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Πηγή : newsitamea.gr

Δείτε τη συνέχεια