Στέλλα – Πάνος: Τους Άλλαξε τα Φώτα ο Έρωτας! Δείτε ΠΩΣ ήταν πριν Γνωριστούν και Κλάψτε! Φέτες ο…


Πόσο άλλαξαν ο Πάνος και η Στέλλα αφού γνωρίστηκαν;
Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας ήταν μακράν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που έρασε από το Power of love και ο έρωτας τους κρατάει μέχρι και σήμερα!


διαφ.
Πόσο άλλαξαν ο Πάνος και η Στέλλα αφού γνωρίστηκαν; Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας ήταν μακράν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που έρασε από το Power of love και ο έρωτας το...

Το ζευγάρι που πλέον έχει κάνει το κοινό του επαγγελματικό βήμα με την παρουσίαση του «Σκάσε και Κολύμπα» μοιάζει πιο ερωτευμένο και πιο αλλαγμένο από ποτέ!

Και τους δύο τους γνωρίσαμε στο αγαπημένο ριάλιτι του Power of love με έναν συγκεκριμένο τρόπο: τη Στέλλα με το ξανθό μαλλί και τα γαλάζια μάτια και τον Πάνο με τον σώμα που τον ξέρουμε. Το ξέρατε όμως ότι δεν ήταν πάντα έτσι;

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες του ζευγαριού…από τα παλιά τα χρόνια για να δείτε πως ένας έρωτας μπορεί να μας αλλάξει!

Η Στέλλα βρίσκεται εδώ πριν 2 χρόνια και η αλήθεια είναι πως αν την βλέπαμε στο δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε ποτέ!

Η νικήτρια του παιχνιδιού ήταν μελαχρινή, ενώ τα μάτια της ήταν πιο σκούρα. Άλλος άνθρωπος!

Από την άλλη, τον Πάνο η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να τον δούμε ποτέ έτσι! Ο νικητής του Power of love στο παρελθόν είχε κοιλιακούς και ήταν πιο fit από ποτέ!

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες από το προφίλ του στο Instagram, ο ίδιος είναι 16 κιλά πιο αδύνατος από τώρα και είναι πραγματικά αγνώριστος!

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε τη συνέχεια