Στέλλα Μιζεράκη – Πάνος Ζάρλας: Χώρισαν μετά το Power of Love


Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό της Στέλλας και του Πάνου…
Hταν οι αδιαφιλονίκητοι νικητές του Power of Love. Οσο και να τους… πλησίασαν στον τελικό η Τζούλια ή ο Σωκράτης δεν υπήρξε περίπτωση η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας να χάσουν τη νίκη. Οπως και έγινε, δηλαδή, αφού το αγαπημένο ζευγάρι του ερωτικού ριάλιτι πήρε την πρωτιά (και τα λεφτά…).


διαφ.
Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό της Στέλλας και του Πάνου… Hταν οι αδιαφιλονίκητοι νικητές του Power of Love. Οσο και να τους… πλησίασαν στον τελικό η Τζούλια ή ο Σωκράτ...

Μέσα σε ένα παιχνίδι, άλλωστε, που οι σχέσεις φτιάχνονταν και διαλύονταν σε χρόνο dt, με αποκλειστικό γνώμονα την παραμονή στο παιχνίδι, αυτοί οι δυο έμοιαζαν (και κανείς δεν αμφισβητεί ότι ήταν) οι πιο ειλικρινείς και έπεισαν ότι δημιούργησαν αληθινή σχέση μέσα στο παιχνίδι.

Γι’ αυτό και η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μοιάζει απίστευτη, με βάση όσα έβλεπε κανείς μέσα στο ριάλιτι αλλά και όσα συνεχίστηκαν έξω από αυτό (τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν την πορεία τους ή τους ακολουθούσαν στο Instagram).

H πληροφορία ήρθε από κυπριακό site, το ShowTime Cy, το οποίο σπάνια πέφτει έξω σε θέματα του «Power of Love» και είχε πολλάκις δώσει διαπιστευτήρια αξιοπιστίας, αρχής γενομένης από τη σχέση Δώρου και Αθηνάς. Σύμφωνα με το κυπριακό site, λοιπόν, το πιο αγαπημένο ζευγάρι του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ δεν είναι πια μαζί.

Οι δύο νικητές του παιχνιδιού δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, καθώς πρέπει γι’ αυτό το διάστημα να συνυπάρχουν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες της καλοκαιρινής τους εκπομπής «Σκάσε και Κολύμπα».

Το κυπριακό site επικαλείται πληροφορίες από άτομα που πέρασαν από το «Power of Love», αλλά και θαυμαστές του ζευγαριού που γνωρίζουν αλλά δε μιλούν.

Το ζευγάρι που έκανε πρόσφατα αρκετές κοινές φωτογραφήσεις, έδειχνε παντού ότι είναι τρελά ερωτευμένο και υπήρχαν μεταξύ σοβαρού και αστείου συζητήσεις ακόμα και για γάμο στη γενέτειρα της Στέλλας, στην Κρήτη.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της πλήρους αποτυχίας του «κοινωνικού πειράματος», όπως ήθελε να παρουσιάζεται το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε τη συνέχεια