Θεατής εισέβαλε με ροζ φούστα στο παγοδρόμιο των Χειμερινών Ολυμπιακών και χόρεψε στον πάγο


Φανταστείτε έναν ημίγυμνο εύσωμο τύπο με ροζ τουτού (ναι, αυτήν τη χαριτωμένη που φοράνε οι μπαλαρίνες) να κάνει πατινάζ σε πίστα Ολυμπιακών Αγώνων με το πέος του «ντυμένο» μαϊμού.


διαφ.
Φανταστείτε έναν ημίγυμνο εύσωμο τύπο με ροζ τουτού (ναι, αυτήν τη χαριτωμένη που φοράνε οι μπαλαρίνες) να κάνει πατινάζ σε πίστα Ολυμπιακών Αγώνων με το πέος του «ν...

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε, υπάρχει κάποιος που πράγματι το έκανε και το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο. Αυτό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στον αγώνα Πατινάζ Ταχύτητας Αντρών στη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών ήταν επικό και προφανώς έχει κάνει ήδη τον γύρο του ίντερνετ.

Ο ευφάνταστος τύπος με την ροζ τουτού εισέβαλε στην πίστα, φορώντας κανονικά ρούχα, τα οποία όμως αφαίρεσε αποκαλύπτοντας γραμμένη στο στήθος του την φράση «Peace and Love» [σ.σ. “Αγάπη και Ειρήνη”].

Κατόπιν, αποπειράθηκε να κάνει κάτι σαν πατινάζ και η προσπάθεια πήγε κάπως έτσι. Ο άνδρας πάντως, ονομάζεται Μαρκ Ρόμπερτς, είναι γνωστός για το χόμπι του και έχει εισβάλει εκατοντάδες φορές σε αγώνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Haha..! Streaker gaat onderuit op de Olympische ijsbaan. Vanavond bij DWDD? #olympics #kjeldnuis #pyeongchang2018 #dwdd @kjeldnuis

A post shared by Maarten Kooij (@mhj.kooij) on


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια