Η Ελλάδα στο Διάστημα: 12 ξεκαρδιστικά λογότυπα για τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό


Είναι κρίμα αυτή η κωμωδία να περιορίζεται στα στενά όρια του πλανήτη μας


διαφ.
Είναι κρίμα αυτή η κωμωδία να περιορίζεται στα στενά όρια του πλανήτη μας Με τεράστια συγκίνηση παρακολούθησα τον Νικόλα τον Παππακό να αποκαλύπτει το λογότυπο το...

Με τεράστια συγκίνηση παρακολούθησα τον Νικόλα τον Παππακό να αποκαλύπτει το λογότυπο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού. Η Ελλάδα στο διάστημα είναι ένα όνειρο πολλών ετών και πολλών Ελλήνων καθώς είναι κρίμα αυτή η κωμωδία να περιορίζεται στα στενά όρια του πλανήτη μας.

Ένα κράτος που δεν μπορεί να βγάλει συντάξεις στην ώρα του, που δεν μπορεί να λειτουργήσει την πλατφόρμα αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», που δεν είναι ικανό να βάλει σε λειτουργία το σύστημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων στο μετρό, έχει με μεγάλη βεβαιότητα πολλά να προσφέρει στη διαστημική περιπέτεια της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς το λογότυπο που θα συνοδεύσει το ελληνικό διαστημικό ταξίδι είναι πιο ανέμπνευστο κι από το λόγοτυπο του ΚΙΝ.ΑΛ και ειδικότερα, δεν αποτυπώνει την ελληνική ταυτότητα με τον τρόπο που της αξίζει. Μπορεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας να είναι κάτι αρκετά ελληνικό ωστόσο δεν είναι και η πιο αντιπροσωπευτικό σύμβολο της ωραίας μας χώρας.

Ευτυχώς, είμαι εδώ για να προτείνω όχι μια, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά ΔΩΔΕΚΑ εναλλακτικές λύσεις προκειμένου το ελληνικό διαστημικό ταξίδι να αφήσει ένα αποτύπωμα που να μπορεί να μας κάνει όλους περήφανους. Ένα αποτύπωμα που θα φωνάζει ΕΛΛΑΔΑ!!!11!!!!11! σε όλο το σύμπαν.

1. Λογότυπο με το πιο σημαντική προσφορά της σύγχρονης Ελλάδας στον παγκόσμιο πολιτισμό.

3. Λογότυπο για να περνά η ώρα στο απέραντο του διαστήματος.

4. Λογότυπο με κάτι πιο ελληνικό κι απ’ την ελληνική σημαία.

5. Λογότυπο που θυμίζει πως Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία.

6. Λογότυπο με τον πρώτο Έλληνα αστροναύτη.

7. Λογότυπο αναφορά στον Αραούχο.

8. Λογότυπο που να γίνεται αντιληπτό ως ελληνικό από όλους τους ξένους.

9. Λογότυπο με τον πιο δημοφιλή ελληνικό χαιρετισμό. Γιατί και στο διάστημα θα πάμε ειρηνικά.

10. Λογότυπο για να φυλάει τους αστροναύτες μας.

11. Λογότυπο για να μην πιάνει τους αστροναύτες μας το κακό το μάτι.

12. Λογότυπο με καθαρά διακοσμητικό (αλλά πάντα βαθιά ελληνικό) χαρακτήρα.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια