Γελάει ο κόσμος! Ξύπνησε και όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη είχε "Μόνιμα" Rayban!


Μόνιμο τατουάζ γυαλιά ηλίου “Rayban”, έκαναν μετά από ένα πάρτι σε ένα 50χρονο ο οποίος ήπιε αρκετά.


διαφ.
Μόνιμο τατουάζ γυαλιά ηλίου “Rayban”, έκαναν μετά από ένα πάρτι σε ένα 50χρονο ο οποίος ήπιε αρκετά. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι του Blackpool μετά από ένα Σαββατοκύ...

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι του Blackpool μετά από ένα Σαββατοκύριακο κρεπάλης. Ο 50χρονος από το Swansea, της Νότιας Ουαλίας, πίστευε ότι ο σκελετός που του είχαν κάνει στο πρόσωπο ήταν “χτυπημένος” με μαρκαδόρο και πίστευε ότι πλένοντας …


Μόνιμο τατουάζ γυαλιά ηλίου “Rayban”, έκαναν μετά από ένα πάρτι σε ένα 50χρονο ο οποίος ήπιε αρκετά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι του Blackpool μετά από ένα Σαββατοκύριακο κρεπάλης. Ο 50χρονος από το Swansea, της Νότιας Ουαλίας, πίστευε ότι ο σκελετός που του είχαν κάνει στο πρόσωπο ήταν “χτυπημένος” με μαρκαδόρο και πίστευε ότι πλένοντας το πρόσωπό του θα βγει.

“Δεν θυμόμουν κάτι για το τατουάζ γιατί είχα πάει έξω για να γιορτάσω και συνέβη ενώ ήμουν μεθυσμένος. Ξυπνώντας το πρωί νόμιζα ότι είχαν χρησιμοποιήσει ένα μαρκαδόρο στο πρόσωπό μου”.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο άνδρας ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί αποφάσισε να πάει σε μια κλινική στο Swansea, ώστε να αφαιρέσει το τατουάζ.

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής Donnalee Alford είπε ότι αυτό το τατουάζ ήταν μια από τις χειρότερες γκάφες που έχει δει ποτέ. Ο άνδρας έκανε έξι θεραπείες ώστε να αφαιρέσει μεγάλο μέρος του.

via


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια