Ψάρι «μπεκρής» βγαίνει έξω από το νερό για να πιει μπύρα


Και όμως αυτό το απίστευτο βίντεο που θα δείτε όπου το ψάρι βγαίνει το μισό έξω από το νερό και πίνει μπύρα, έχει και επιστημονική εξήγηση. Το 2014 μια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης διαπίστωσε ότι τα μεθυσμένα ψάρια κινούνται στο νερό με τη διπλάσια ταχύτητα από εκείνα που είναι νηφάλια.


διαφ.
Και όμως αυτό το απίστευτο βίντεο που θα δείτε όπου το ψάρι βγαίνει το μισό έξω από το νερό και πίνει μπύρα, έχει και επιστημονική εξήγηση. Το 2014 μια ερευνητική ομάδα...

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ποταμό της Βραζιλίας. Ένας ψαράς με τη βάρκα του αντιλαμβάνεται ότι ψάρια αρχίζουν να τον ακολουθούν αφού έχυσε το περιεχόμενο από ένα μπουκάλι μπύρας μέσα στο ποτάμι. Τότε εκείνος σταματάει ανοίγει ένα άλλο κουτάκι μπύρας και πριν προλάβει να το χύσει στο ποτάμι, ένα ψάρι στέκεται στην κυριολεξία στα πλαϊνά της βάρκας και αρχίζει να πίνει.

Το ψάρια ήπιε τουλάχιστον 20 γουλιές μπύρας από το κουτάκι. Η επιστημονική ομάδα από τη Νέα Υόρκη που έδωσε αλκοόλ σε ψάρια και διαπίστωσε ότι διπλασιάζουν την ταχύτητα τους, διαπίστωσε επίσης πως με το αλκοόλ τα ψάρια χάνουν τις αναστολές και τους φόβους τους και πλησιάζουν περισσότερο τους ανθρώπους.

[topontiki.gr]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια