Άντρας αντιδρά τόσο αστεία σε γέννα μωρού που το διαδίκτυο τον έκανε διάσημο


Η γέννηση ενός μωρού δεν είναι αστεία υπόθεση. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιαδήποτε μητέρα και οι περισσότερες θα σας πουν πόσο δύσκολη κατάσταση ήταν. Ορισμένες, μπορεί ακόμη και να την χαρακτηρίσουν ως μια εμπειρία απειλητική για τη ζωή τους.


διαφ.
Η γέννηση ενός μωρού δεν είναι αστεία υπόθεση. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιαδήποτε μητέρα και οι περισσότερες θα σας πουν πόσο δύσκολη κατάσταση ήταν. Ορισμένες, μπορ...

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες μητέρες θέλουν τον σύζυγό τους δίπλα τους κατά τη διάρκεια του τοκετού. Επιπλέον, η παρουσία του μπορεί να είναι μεγάλη πηγή δύναμης και ενθάρρυνσης.

Αυτό ισχύει αν δεν είστε παντρεμένες με έναν άνδρα σαν και αυτόν που θα δείτε σε αυτή την ιστορία.

Αυτός ο άνδρας έγινε διάσημος στο ίντερνετ χάρις στις εκφράσεις τρόμου που κατέγραψε η κάμερα, καθώς ήταν παρόν στη γέννηση του παιδιού του.

Facebook

Σίγουρα ο τοκετός δεν προκαλεί γέλια, αλλά αφού δείτε τις αντιδράσεις του, θα χαμογελάσετε.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το Karma, μια ισπανική ιστοσελίδα με διάσημα περιεχόμενα, και δείχνει έναν άνδρα που παρακολουθεί τη γέννηση του παιδιού του (μάλλον για πρώτη φορά), σε μια αίθουσα τοκετού.

Προσπάθησε σκληρά για να φανεί δυνατός

Facebook

Κάποια στιγμή προσπάθησε να ενθαρρύνει την σύντροφό του τοποθετώντας το χέρι του στον ώμο της, αλλά γρήγορα επέστρεψε και πάλι στον τρόμο του.

Η έκφραση του προσώπου του τα λέει όλα

Facebook

Σίγουρα το να μπει κάποιος στην αίθουσα τοκετού, θέλει θάρρος και αντοχή

Facebook

Το βίντεο έχει γίνει διάσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλεί γέλια σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις του άνδρα, στο παρακάτω βίντεο.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, του αξίζουν συγχαρητήρια που παρά τον τρόμο που τον είχε καταβάλει, άντεξε να παραμείνει εκεί.

Δείτε τη συνέχεια