Επιβάτης αεροπλάνου αρνούνταν να σταματήσει να αερίζεται. Η συνέχεια… Θα σας κάνει να λιώσετε!


Ένα αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει μία μη προγραμματισμένη στάση πηγαίνοντας από το Ντουμπάι προς το Άμστερνταμ αφού ξέσπασε καβγάς επειδή ένας επιβάτης δεν ήθελε να σταματήσει να αερίζεται.


διαφ.
Ένα αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει μία μη προγραμματισμένη στάση πηγαίνοντας από το Ντουμπάι προς το Άμστερνταμ αφού ξέσπασε καβγάς επειδή ένας επιβάτης δεν ήθελ...

Το αεροπλάνο της Transavia Airlines έκανε μία αναγκαστική προσγείωση στην Βιέννη αφού δύο άντρες λογομάχησαν με έναν επιβάτη που δεν σταματούσε να αερίζεται.

Τότε, ξέσπασε καβγάς και το πλήρωμα έπρεπε να παρέμβει.

Ο πιλότος τότε πήρε την απόφαση να προσγειωθεί στο Αυστριακό αεροδρόμιο.

Αφού προσγειώθηκε, η αστυνομία μπήκε μέσα και απομάκρυνε 4 επιβάτες από την πτήση. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο επιβάτης που προκάλεσε τον καβγά είχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα που του προκαλούσε τα αέρια.

Η αστυνομία συνόδεψε δύο Ολλανδούς από την πτήση – αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιους – και δύο νεαρές γυναίκες, την Nora L, 25, και την αδερφή της, που είναι και οι δύο από το Ρότερνταμ.

Οι νεαρές γυναίκες είπαν στα τοπικά μέσα πως η απομάκρυνσή τους ήταν άδικη.

«Είναι τρελό που μας κατέβασαν και εμάς. Δεν είχαμε ιδέα ποια ήταν τα αγόρια αυτά. Ήμασταν απλά στην ίδια σειρά αλλά δεν είχαμε κάνει τίποτα.»

Για να τελειώσουν το ταξίδι τους, έπρεπε να βρουν άλλη εταιρεία για να τους πάει στο Άμστερνταμ.

Ωστόσο, κανείς τους δεν συνελήφθη, αφού δεν είχαν κάνει κάτι παράνομο σύμφωνα με τους νόμους της Αυστρίας.

Credit: dailymail.co.uk


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια