Μήνυσαν φωτογράφο γάμου επειδή φωτογράφιζε μόνο τα οπίσθια των παρανύμφων

February 21, 2018

Να βγάλει ένα πιο ανεπιτήδευτο και αυθόρμητο αποτέλεσμα φαίνεται να ήθελε αυτός ο φωτογράφος γάμων, πράγμα που δεν άρεσε κανένα στο ζευγάρι που τον προσέλαβε.


διαφ.
Να βγάλει ένα πιο ανεπιτήδευτο και αυθόρμητο αποτέλεσμα φαίνεται να ήθελε αυτός ο φωτογράφος γάμων, πράγμα που δεν άρεσε κανένα στο ζευγάρι που τον προσέλαβε. Κι ό...

Κι όμως oι φωτογραφίες του Ντέιβιντ ήταν τόσο κακές που το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να του κάνει μήνυση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ζευγάρι, η 1 στις 3 φωτογραφίες που έβγαλε συνολικά ο Ντέιβιντ ήταν θολές, ενώ στις περισσότερες δεν απεικονίζεται το ζευγάρι, αλλά οι… παράνυμφες.

Ο φωτογράφος γάμων έβγαλε 96 φωτογραφίες με τις παράνυμφες και οι περισσότερες έκαναν ζουμ σε ακατάλληλα μέρη, όπως τα οπίσθιά τους και το στήθος τους.

Επίσης η παρωδία δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο φωτογράφος φαίνεται να μην ήθελε με τίποτα να φωτογραφίσει τον γαμπρό, με τον οποίο έβγαλε μόνο 11 λήψεις, σε αντίθεση με την νύφη που οι λήψεις ήταν 70. Βέβαια οι γονείς του πέρασαν τελείως απαρατήρητοι και γι αυτό δεν τους έβγαλε ούτε μία φωτογραφία.

To ζευγάρι

Πάντως από την μεριά του, ο φωτογράφος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως οι φωτογραφίες είναι μουντές λόγω του κακού καιρού, ενώ σε πολλές φαίνονται οι παράνυμφες επειδή το ζευγάρι έκοψε τις φωτογραφίες.

Ο φωτογράφος 

«Εβγαλε χιλιάδες φωτογραφίες, εμείς πήραμε 1.636 από τις οποίες οι 559 ήταν θολές. Ο ίδιος είπε μάλιστα πως ήταν κακές», είπε η νύφη, προσθέτοντας πως σε πολλές περιπτώσεις οι φωτογραφίες ήταν τόσο κακές που φαινόταν μόνο τα οπίσθια και το στήθος των καλεσμένων.

[dailymail] [ief]


Πηγή