Ο κομμωτής του είπε να αφήσει γένια και κατέληξε να μεταμορφώσει τη ζωή του


Ο Γουιλίμ Πιούκ ήταν ένας 21χρονος επιχειρηματίας που ξεκίνησε μια επιτυχημένη ασφαλιστική εταιρεία από το σπίτι του. Ωστόσο, η εργασία σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του, τον έκαναν να φτάσει τα 127 κιλά. Ο τρόπος ζωής του άλλαξε αφού ο κομμωτής του έπεισε τον Γουιλίμ να μεγαλώσει τα γένια του.


διαφ.
Ο Γουιλίμ Πιούκ ήταν ένας 21χρονος επιχειρηματίας που ξεκίνησε μια επιτυχημένη ασφαλιστική εταιρεία από το σπίτι του. Ωστόσο, η εργασία σε συνδυασμό με τους τραυματ...

«Εκείνη την εποχή ήμουν αρκετά υπέρβαρος, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα και είχα τραυματισμούς που δεν με άφηναν να γυμναστώ. Η επιχείρηση πήγαινε καλά, αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να βάλω σε τάξη τη ζωή μου και ήθελα να γίνω πάλι υγιής.» αναφέρει ο Γουιλίμ.

Ο Γουιλίμ κι οι φίλοι του δημιούργησαν ένα μουσικό συγκρότημα πριν από μερικά χρόνια. Ο κομμωτής του, πρότεινε να μεγαλώσει τα γένια του και ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή του. Η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε όταν άφησε την καθιστική του δουλειά.

«Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου, καθώς σταμάτησα να κάθομαι για 9 με 10 ώρες την ημέρα» αναφέρει ο άνδρας. Έτσι, έχασε 40 κιλά σε 5 χρόνια. Επιπλέον, έφτιαξε ένα λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο είδε ο ράφτης Νέιθαν Πάλμερ και όλα άρχισαν να αλλάζουν γρήγορα.

Τώρα, ο Γουιλίμ είναι μέλος του πρακτορείου μοντέλων AMCK του Λονδίνου και εργάστηκε για τις εταιρείες Vans, Bud Light, Diesel και άλλα μεγάλα ονόματα. Η σκληρή του δουλειά, τον βοήθησε ώστε να γίνει εκπρόσωπος για τη νέα μάρκα ανδρικών προϊόντων περιποίησης του Ντέιβιντ Μπέκαμ, την House 99.

Ο Γουιλίμ Πιούκ ήταν ένας ντροπαλός άνδρας που εργαζόταν 12 ώρες την ημέρα από το σπίτι του.

WalesOnline

Αλλά όλα άλλαξαν όταν ο κομμωτής του, του πρότεινε να αφήσει γένια

gwilymcpugh

Αυτή είναι η σημερινή εμφάνιση του Γουιλίμ

Adam Fussell / AMCK Models

Φτάνοντας την ηλικία των 22 ετών, είχε υπερβολικό βάρος, σοβαρούς τραυματισμούς και σπάνια έβγαινε από το σπίτι.

Instagram

«Είμαι πιο χαρούμενος και υγιέστερος από ότι πίστευα ότι μπορούσα να γίνω. Κάνω πράγματα που δεν πέρασαν ποτέ από το μυαλό μου», δηλώνει.

 Adam Fussell / AMCK Models

Δουλεύοντας ως μοντέλο, κατάφερε να γίνει εκπρόσωπος για τη νέα μάρκα ανδρικών προϊόντων περιποίησης του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

House 99

Παρά την επιτυχία του, παραμένει ταπεινός

gwilymcpugh

«Νομίζω πως είμαι τυχερός που ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα στη συγκεκριμένη ηλικία», αναφέρει.

Gwilym C Pugh

«Προσπαθώ να μην παρασυρθώ με όλα αυτά και η κοπέλα μου με βοηθάει με αυτό.»

Instagram

«Έχοντας εργαστεί εδώ και πολλά χρόνια στον οικονομικό τομέα, η ευκαιρία να συνεργαστώ με δημιουργικούς ανθρώπους και να ταξιδέψω στον κόσμο, είναι καταπληκτική.»

Exposure London

«Ήταν το καλύτερο για την υγεία μου»

gwilymcpugh

Αλλάζοντας την εμφάνισή του, ο Γουιλίμ διατηρεί και το σώμα του

gwilymcpugh

«Η τακτική θεραπεία για τα οστά και η πρωινή κινητικότητα σε συνδυασμό με τις υψηλής έντασης διαλειμματικές προπονήσεις, με βοήθησαν αρκετά.»

Gwilym C Pugh

Gwilym C Pugh

Gwilym C Pugh

gwilymcpugh

Gwilym C Pugh

gwilymcpugh

Edo Brugué

gwilymcpugh

[Instagram]


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια