10 φόβοι των αντρών που ποτέ δεν αποκαλύπτουν


Είναι δυνατόν ένας άντρας να έχει κρυφούς φόβους; Δείχνουν τόσο αποφασιστικοί και δυνατοί. «Δεν υπάρχει περίπτωση» θα πουν όλες οι γυναίκες. Ωστόσο, δεν πρόκειται παρά για ένα ακόμα στερεότυπο που μας επιβάλει η κοινωνία.


διαφ.
Είναι δυνατόν ένας άντρας να έχει κρυφούς φόβους; Δείχνουν τόσο αποφασιστικοί και δυνατοί. «Δεν υπάρχει περίπτωση» θα πουν όλες οι γυναίκες. Ωστόσο, δεν πρόκειται π...

Δείτε παρακάτω 10 φόβους των αντρών που δεν θα σας αποκαλύψουν ποτέ.

1.Πως μοιάζει το σώμα τους

Από πολύ μικρή ηλικία οι γυναίκες συνηθίζουν στην ιδέα ότι το σώμα τους πρέπει να είναι ιδανικό. Πιστεύουν ότι πρέπει να γυμνάζονται συνέχεια και να κάνουν διατροφή. Για τους άντρες δεν υπάρχουν τέτοια στερεότυπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνουν και εκείνοι στην διαδικασία της σύγκρισης ή ότι δεν ανησυχούν για το σώμα τους. Ο χειρότερος φόβος τους είναι ότι κάποιος θα σχολιάσει την μπυροκοιλιά τους.

2. Χρήματα

© depositphotos.com

Τα χρήματα είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των αντρών. Οι άντρες ανησυχούν πάρα πολύ για τα χρήματα, γιατί πιστεύουν ότι χωρίς αυτά δεν μπορούν καν να έχουν κοπέλα. Ωστόσο, οι γυναίκες νοιάζονται πολύ περισσότερο για την φροντίδα και την περιποίηση.

3. Ύψος

© depositphotos.com

Πως να μην ανησυχεί ένας άντρας, όταν ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα» είναι το ύψος; Αν οι γυναίκες έδιναν λιγότερη σημασία στο ύψος, οι άντρες που δεν είναι τόσο ψηλοί θα είχαν περισσότερες πιθανότητες. Το μόνο μέγεθος που μετράει είναι αυτό της καρδιάς.

4. Οι άλλοι άντρες μπορεί να αποτελούν απειλή

© depositphotos.com

Η ζήλια των αντρών συνήθως δεν είναι τόσο εμφανής όσο των γυναικών, αλλά πληγώνει το ίδιο την αυτο-εκτίμησή τους. Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι ο σύντροφός σας δεν ζηλεύει τον συνάδελφό σας με το καταπληκτικό χιούμορ, αλλά ζηλεύει και συγκρίνει τον εαυτό του με έναν πιθανό ανταγωνιστή. Για να τον ηρεμήσετε, μιλήστε του με ειλικρίνεια και εξηγήστε του ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος.

5. Μικρή εμπειρία στις σχέσεις

© canalplus

Oι άντρες αγχώνονται πάρα πολύ με την εικόνα του έμπειρου εραστή που πρέπει να έχουν και γι’ αυτό λένε ψέματα για τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων. Στην πραγματικότητα, φοβούνται ακριβώς το ίδιο με τις γυναίκες μήπως κάνουν λάθος.

6. Μαλλιά

© Carousel Productions   © depositphotos.com

Τα μαλλιά στο σώμα και το κεφάλι είναι πρόβλημα για τους άντρες. Οι λίγες τρίχες στο σώμα είναι καλές, αλλά οι πολλές είναι τρομακτικές. Επίσης, το να είναι καραφλοί είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να τους συμβεί. Μην αναφέρετε ποτέ αυτά τα προβλήματά στον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε νιώσει άσχημα.

7. Διατροφή

© depositphotos.com

Συνήθως, ακούμε από τις γυναίκες ότι κάνουν διατροφή, αλλά η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες φροντίζουν το σώμα τους και προσέχουν τι τρώνε. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς και σε καλή φόρμα.

8. Η σχέση τους με την κοπέλα τους

© pexels.com

Οι άντρες πρέπει να φαίνονται σκληροί, οπότε δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν προβληματισμούς και ανησυχίες για την σχέση τους, σωστά; Φυσικά, η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες έχουν ανησυχίες για την σχέση και θέλουν να έχουν μια αρμονική σχέση.

9. Πόσους συντρόφους είχε μια κοπέλα πριν από εκείνους

© Dune Entertainment

Αν μια γυναίκα είχε περισσότερους συντρόφους από τον άντρα πριν τον γνωρίσει, τότε εκείνος θα μπει στην διαδικασία να τους ανταγωνιστεί όλους. Επίσης, μπορεί να ανησυχεί ότι είναι λιγότερο έμπειρος. Το πιο σημαντικό είναι να του εξηγήσετε ότι το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

10. Ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων

«Μην κλαις! Είσαι άντρας» είναι μια φράση που ακούνε οι άντρες από την παιδική τους ηλικία. Οι άντρες φοβούνται να δείχνουν αδύναμοι ή να εκφράζουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά και μην αναφέρετε συνέχεια το πως θα πρέπει να χειρίζεται ένας άντρας τις δύσκολες καταστάσεις. Δεν οφείλει τίποτα σε κανέναν.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια