Κρήτη: Η χειρόγραφη απόδειξη έκρυβε εκπλήξεις – Οι τιμές, η έκπτωση και η επίμαχη εικόνα [pics]


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει βρει τον τρόπο να φοροδιαφεύγει. Η απόδειξη κάνει το γύρο του διαδικτύου…


διαφ.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει βρει τον τρόπο να φοροδιαφεύγει. Η απόδειξη κάνει το γύρο του διαδικτύου… Ακόμα μία απόδειξη που κάνει το γυρο του διαδικτύου, α...

Ακόμα μία απόδειξη που κάνει το γυρο του διαδικτύου, αυτή τη φορά από την Κρήτη. Καταναλωτής που μπήκε στο κατάστημα την πήρε στα χέρια, πλήρωσε και αμέσως μετά την ανέβασε στα social media.

Όπως γράφει όλα έγιναν το απόγευμα της περασ…


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει βρει τον τρόπο να φοροδιαφεύγει. Η απόδειξη κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ακόμα μία απόδειξη που κάνει το γυρο του διαδικτύου, αυτή τη φορά από την Κρήτη. Καταναλωτής που μπήκε στο κατάστημα την πήρε στα χέρια, πλήρωσε και αμέσως μετά την ανέβασε στα social media.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όπως γράφει όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (11-02-2018). «Το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος φίσκα γεμάτο, ελέω και του αποκριάτικου κλίματος. Μια στάση για καφέ λοιπόν σε γνωστό στέκι Ηρακλειωτών, λίγο πριν την επιστροφή!

Να υπολογίσω ότι θα κόπηκαν τουλάχιστον 50 τέτοιες αποδείξεις! Υπάρχει σωτηρία; Μάλλον όχι» γράφει στην επίμαχη ανάρτηση πάνω από την επίμαχη απόδειξη. Για την ιστορία κλήθηκε να πληρώσει 30 ευρώ με την καλύτερη τιμή που του έγινε

Η επίμαχη απόδειξη στην Κρήτη

Η απόδειξη και η… ελάχιστη κατανάλωση
Της κακομοίρας πριν από 2 μήνες έγινε σε κατάστημα εστίασης στην Πάτρα, του οποίου ο καταστηματάρχης, όχι μόνο απεδείχθη φοροφυγάς αλλά προκάλεσε και επεισόδιο. Έφτασε στο σημείο να προπηλακίσει νεαρή φοιτήτρια η οποία με την παρέα της το είχαν επιλέξει για να γευματίσουν!

Η παρέα των νεαρών παρήγγειλε ποτά και φαγητά, και αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους… ήρθε ο λογαριασμός! Υπήρξε μία απόδειξη 28,5 ευρώ και ένα δελτίο παραγγελίας 35 ευρώ, προφανώς θα είχαν πάρει και κάποια άλλα είδη που προστέθηκαν αργότερα.

Και ενώ πλήρωσαν και ήταν έτοιμοι να φύγουν, ο καταστηματάρχης τους δηλώνει πως έπρεπε να πληρώσουν… 70 ευρώ αφού το κατάστημά του έχει… ελάχιστη κατανάλωση! Μάλιστα έγραψε με το χέρι του στο δελτίο παραγγελίας «Ε.Κ. 70 ευρώ» αγνοώντας φυσικά τη νόμιμη απόδειξη!

Η απόδειξη που άναψε φωτιές

Η παρέα αντέδρασε, του δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το ότι το κατάστημα έχει «ελάχιστη κατανάλωση» και άλλωστε θα έπρεπε να είχε κοπεί και η σχετική απόδειξη! Κάποια στιγμή τα μέλη της παρέας αποχώρησαν, όμως ο καταστηματάρχης επέμενε.

Βγήκε έξω και μάλιστα εν μέσω διαμάχης… έσπρωξε μία κοπέλα. Και τότε έγινε το έλα να δεις. Απαντες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου φυσικά ο «νταής» καταστηματάρχης άρχισε να ζητά συγγνώμες και να προσπαθεί να βρει απίστευτες δικαιολογίες για να μην καταλήξει… στο αυτόφωρο!

Τα μέλη της παρέας των νεαρών αποφάσισαν να δώσουν… τόπο στην όpγή! Δεν ήθελαν να το «τραβήξουν» κι έτσι δεν υπέβαλαν μήνυση. Ούτε η νεαρή την οποία ο καταστηματάρχης είχε σπρώξει και προπηλακίσει!

Πηγή: .neakriti.gr

Δείτε τη συνέχεια