Έβαλε κρυφή κάμερα για να πιάσει την οικιακή βοηθό να κλέβει. Αντί γι’αυτό, την είδε να το κάνει με την γυναίκα του

Ένας 36χρονος ‘μπερδεμένος’ Redditor ανέβασε την ιστορία του πρόσφατα. Αυτό που ξεκίνησε σαν παγίδα για να πιάσει την οικιακή βοηθό του να κλέβει, μετατράπηκε σε κάτι που ποτέ δεν περίμενε. Ο χρήστης feelingveryconfused εξομολογήθηκε το δίλημμά του στην ιστοσελίδα ελπίζοντας άλλοι χρήστες να τον βοηθήσουν. Εκείνος και η γυναίκα του εί…
διαφ.
Ένας 36χρονος ‘μπερδεμένος’ Redditor ανέβασε την ιστορία του πρόσφατα. Αυτό που ξεκίνησε σαν παγίδα για να πιάσει την οικιακή βοηθό του να κλέβει, μετατράπηκε σε κ...

Ένας 36χρονος ‘μπερδεμένος’ Redditor ανέβασε την ιστορία του πρόσφατα. Αυτό που ξεκίνησε σαν παγίδα για να πιάσει την οικιακή βοηθό του να κλέβει, μετατράπηκε σε κάτι που ποτέ δεν περίμενε.

Ο χρήστης feelingveryconfused εξομολογήθηκε το δίλημμά του στην ιστοσελίδα ελπίζοντας άλλοι χρήστες να τον βοηθήσουν.

Εκείνος και η γυναίκα του είχαν προσλάβει μία 25χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής για να τους καθαρίζει το σπίτι μία φορά την εβδομάδα. Τους την συνέστησε ένας πάστορας φίλος τους που καθάριζε για χρόνια το σπίτι τους πριν φύγει.

“Η Rachel, είναι πολύ καλή σ’αυτό που κάνει και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στον τομέα αυτό.”

Λίγο αργότερα όμως είδε πως του έλειπε ένα πολύ ακριβό ρολόι. Παρόλο που το έψαχνε σε όλο το σπίτι για μία εβδομάδα, εμφανίστηκε ως δια μαγείας στον μπουφέ την ίδια μέρα που ήρθε η Rachel να καθαρίσει.

Την ρώτησε αν ήξερε τίποτα αλλά εκείνη είπε πως το είχε βρει πίσω από τον μπουφέ. Εκείνος όμως θυμόταν πως είχε ψάξει και εκεί και δεν είχε βρει τίποτα.

Μετά, παρατήρησε διάφορα πράγματα να εμφανίζονται, να εξαφανίζονται και να μετακινούνται σε όλο το σπίτι.

Έτσι, αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα που να καταγράφει το υπνοδωμάτιό τους και όλα τα ακριβά πράγματα που είχαν.

Ήταν αποφασισμένος να πιάσει την οικιακή βοηθό.

Αφού την είχε βάλει για δύο εβδομάδες, ο άντρας παρακολουθούσε τις κινήσεις της Rachel. Την έβλεπε να περνάει πολύ χρόνο καθαρίζοντας την ντουλάπα. Όταν κοίταξε μέσα, το μέρος ήταν καθαρό αλλά είχε μετακινηθεί μία τσάντα με τα παιχνίδια της γυναίκας του και εκείνου.

Για ποιο λόγο να πειράξει τα ερωτικά τους παιχνίδια;

Αφού επέστρεψε από ένα επαγγελματικό ταξίδι, περίμενε μέχρι όλοι να κοιμηθούν και πήγε να κοιτάξει την κάμερα.

Αυτό που είδε τον έκανε να τα χάσει! Άλλη μία φωτογραφία έδειχνε την Rachel να πηγαίνει στην ντουλάπα και να βγάζει τα ερωτικά παιχνίδια. Μετά, ξάπλωσε στο κρεβάτι του ζευγαριού και άρχισε να τα χρησιμοποιεί.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Έβλεπε την οικιακή του βοηθό να αυνανίζεται στο μέρος του κρεβατιού που κοιμάται.

Στις επόμενες σκηνές, μπαίνει η γυναίκα του άντρα και κάθεται και εκείνη στο κρεβάτι. Εκείνη την στιγμή, ένιωσε την καρδιά του να σταματάει. Αμέσως μετά, είδε την γυναίκα του να γέρνει προς το μέρος της και να βάζει το πρόσωπό της ανάμεσα στα πόδια της.

Ένιωθε πολύ μπερδεμένος. Ενώ είχε ερεθιστεί από την σκηνή, δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός πως η γυναίκα του τον είχε απατήσει με μία άλλη γυναίκα.

Εσείς τι θα τον συμβουλεύατε να κάνει;

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε Περισσότερα
Πηγή
Δείτε τη συνέχεια