Θεσσαλονικιός νεκροθάφτης έκανε την απόλυτη διαφήμιση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνουδιαφ.
Οι “Τελεταί Μπούκουρας” δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο. Ο δημιουργός της σελίδας, Αλκίνοος Μπούκουρας, τρολάρει εδώ και καιρό το ελληνικό ίντερνετ, αποτελ...

Οι “Τελεταί Μπούκουρας” δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο. Ο δημιουργός της σελίδας, Αλκίνοος Μπούκουρας, τρολάρει εδώ και καιρό το ελληνικό ίντερνετ, αποτελώντας τον καλύτερο εκπρόσωπο του μαύρου χιούμορ εκεί έξω.Ο θάνατος σίγουρα δεν είναι ωραίο πράγμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγη πλάκα μαζί του.

Σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ιδιοκτήτης της σελίδας δεν μπορούσε παρά να προτείνει τη δική του εκδοχή για δώρο ώστε να σας βγάλει από τον κόπο να ψάχνετε κάτι όμορφο και συμβολικό για τον αγαπημένο σας.

Έτσι λοιπόν, «ανέβασε» στη σελίδα την ιδανική ανθοδέσμη για να συγκινήσετε τον σύντροφο σας και να τον κάνετε (κυριολεκτικά) χώμα!

Ανέβασε λοιπόν την παρακάτω φωτογραφία:

και την συνόδευσε από το ακόλουθο κείμενο:

Επιλέξθε και φέτος τις δικές μας ανθο-προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και… εκφράσθε την αγάπη σας με ιδιαίτερο τρόπο!

Στις Τελετές Μπούκουρας δεν είμεθα απλώς πρωτοπόροι. Σκεπτόμεθα σαν πελάτες και έτσι σας δίνουμε το καλύτερο! Πάρτε προσφορά για σθέφανα, ανθοδέσμες, σθολισμούς και τα υπόλοιπα αφήσθε τα σε εμάς! Άμεση εξυπηρέτηση-Τιμαί χώμα.
Διαδώσθε!

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Επιλέξθε και φέτος τις δικές μας ανθο-προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και… εκφράσθε την αγάπη σας με ιδια…

Posted by Τελεταί Μπούκουρας on Montag, 12. Februar 2018

διαφορετικο

 


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια