Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου


Το τμήμα ελέγχου του αεροδρομίου είναι γνωστό για τους αυστηρούς του κανόνες. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι υποτιμούν τη σοβαρότητα αυτής της δουλειάς.


διαφ.
Το τμήμα ελέγχου του αεροδρομίου είναι γνωστό για τους αυστηρούς του κανόνες. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι υποτιμούν τη σοβαρότητα αυτής της δουλειάς. Παρακάτω θα δε...

Παρακάτω θα δείτε τα πιο τρελά πράγματα που προσπάθησαν να περάσουν λαθραία απ’ τα σύνορα.

 Νεκρά φίδια

© TSA

Αυτό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα το 2007. Ένας άνδρας από τη Νότια Κορέα κουβαλούσε μια βαλίτσα με βάζα και μπουκάλια γεμισμένα με νεκρά δηλητηριώδη φίδια. Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με το τι θα έκανε με αυτά τα νεκρά πλάσματα.

Μπάλα κανονιού

© pixabay.com

Είναι απλά μια αθώα ιστορία για έναν δύτη που κατά λάθος βρήκε μια παλιά μπάλα κανονιού καθώς εξερευνούσε ένα ναυάγιο του 18ου αιώνα και αποφάσισε να βάλει τα ευρήματα στις αποσκευές του. Ο έλεγχος ασφαλείας τον χαρακτήρισε ως επικίνδυνο και ενδεχομένως εκρηκτικό, οπότε έπρεπε να εκκενώσουν περίπου 300 επιβάτες για να βεβαιωθούν ότι όλοι ήταν ασφαλείς.

 Σώμα γεμάτο με iPhone

Αυτό συνέβη το 2014 στην Κίνα. Η ασφάλεια του αεροδρομίου παρατήρησε κάτι περίεργο όταν ξεκίνησε ο ανιχνευτής μετάλλων. Ο άνθρωπος είχε 94 iPhones πάνω στο σώμα του και είχε την πρόθεση να πουλήσει αυτές τις συσκευές σε υψηλή τιμή.

200 ταραντούλες

© imgur.com

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε την έκπληξη των αξιωματικών ασφαλείας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, όταν είδαν το περιεχόμενο της βαλίτσας ενός ζευγαριού από την Γερμανία. Περιείχε 200 σακουλάκια με σπάνιες ταραντούλες που πήραν από το ταξίδι τους στη Νότια Αμερική.

 $ 1,2 εκατομμύρια σε χρυσές ράβδους

Αυτή η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του καθημερινού καθαρισμού ενός αεροπλάνου που ταξίδευε από τη Βομβάη προς την Μπανγκόκ. Στην τουαλέτα του αεροπλάνου βρέθηκαν 24 μπάρες χρυσού. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν πολύ περίεργο, διότι η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος «καταναλωτής» χρυσού στον κόσμο και το λαθρεμπόριο χρυσού είναι συχνό φαινόμενο.

51 τροπικά ψάρια

© Australian Customs Service

Το 2005, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μελβούρνης, ένας αξιωματικός ασφαλείας παρατήρησε κάποιες περίεργες κινήσεις στη φούστα μιας γυναίκας. Αποφάσισε να την επιθεωρήσει και αποδείχθηκε ότι προσπάθησε να περάσει λαθραία 51 τροπικά ψάρια κρυμμένα κάτω από τη φούστα της.

 Κραγιόν πιστόλι αναισθητοποίησης

Ένα παράξενο κραγιόν που βρέθηκε σε μια γυναικεία τσάντα στο Βερμόντ προκάλεσε υποψίες και εξετάστηκε προσεκτικά. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ακριβώς για καλλυντική χρήση – ήταν ένα όπλο αναισθητοποίησης 350.000 βολτ.

4 χειροβομβίδες

© TSA

Ένας επιβάτης προσπάθησε να επιβιβαστεί σε μια πτήση με 4 χειροβομβίδες στην τσάντα του. Φυσικά, οι ειδικοί την κατάσχεσαν και έλεγξαν τα αντικείμενα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ανθρώπων. Ο άνδρας συνελήφθη.

 Ζώνη αγνότητας

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έγκλημα ή λαθρεμπόριο. Είναι απλά … περίεργο. Μια βρετανίδα γυναίκα σταμάτησε από την ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Αθήνας όταν περνούσε από τον ανιχνευτή μετάλλων. Αποδείχθηκε ότι φορούσε μια ζώνη αγνότητας ως εγγύηση πίστης για τον άντρα της κατά τις διακοπές της.

8χρονο αγόρι

Νομίζουμε ότι πήραν την φράση «βάλε με στην βαλίτσα σου» πολύ σοβαρά.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια