Τα 10 πιο περίεργα αφροδισιακά από όλο τον κόσμο

February 13, 2018

Ο λόγος που τα αφροδισιακά είναι τόσο δημοφιλή, είναι πως πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν καλύτερες επιδώσεις, τρώγοντας και πίνοντας.


διαφ.
Ο λόγος που τα αφροδισιακά είναι τόσο δημοφιλή, είναι πως πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν καλύτερες επιδώσεις, τρώγοντας και πίνοντας. Κάποιοι μπορεί να μην πιστεύ...

Κάποιοι μπορεί να μην πιστεύουν στη δύναμη των αφροδισιακών, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να τα δοκιμάσουν. Ορισμένοι όμως ξεπερνούν τα συνηθισμένα όπως τα στρείδια και τις σοκολάτες. Υπάρχουν αφροδισιακά πιάτα που φαίνονται περίεργα και παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά που υπάρχουν στον κόσμο.

Φούγκου

scmp.com

Το ψάρι φούγκου είναι γεμάτο τετροδοτοξίνη. Η δόση είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να σας δηλητηριάσει 30 φορές παραπάνω αν αντιμετωπιστεί ακατάλληλα. Ωστόσο, είναι βρώσιμο αν προετοιμαστεί σωστά και αφήνει μια αίσθηση μουδιάσματος που φέρεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο. Το φούγκου ως πιάτο είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία και απαιτεί έναν σεφ με ειδική άδεια και τεχνική, για να το προετοιμάσει με τον σωστό τρόπο.

Αίμα κόμπρας

naukrinama.com

Η χρήση του αίματος της κόμπρας ως αφροδισιακό, είναι αρκετά συνηθισμένη στην Ασία, παρά την έλλειψη επιστημονικών δεδομένων που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό αυτό. Οι Κινέζοι και οι Βιετναμέζοι, πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη και τη λίμπιντο των ανδρών. Μπορεί να αναμιχθεί με κρασί από ρύζι, αλλά οι πιο γενναίοι το πίνουν σκέτο.

Γκρίζο κεχριμπάρι (άμβρα)

ambergris.co.nz

Πρόκειται για έκκριμα της φάλαινας φυσητήρα και χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και ως συστατικό σε ακριβά αρώματα. Θεωρείται πως ο Καζανόβας το αναμείγνυε με το άρωμά του για να γοητεύσει τις γυναίκες. Στη Μέση Ανατολή, είναι γνωστό για την αύξηση του ανδρισμού. Μια βασιλική οικογένεια λέγεται ότι το ανακάτευε με γάλα και χρήματα για να δημιουργήσει ένα πιάτο που αυξάνει την εpωτική επιθυμία.

Ισπανική μύγα

medmeanderings.com

Πρόκειται για ένα είδος σκαθαριού που εκκρίνει υγρό, το οποίο θεωρείται φυσικό βιάγκρα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αφροδισιακά στοιχεία, αλλά η λήψη του περιλαμβάνει παρενέργειες όπως η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος και οι φουσκάλες.

Σούπα από φωλιά πουλιών

 chinatown.co.uk

Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη σούπα, αφού τα 30 γραμμάρια κοστίζουν περίπου 82 ευρώ. Πρόκειται για ένα κινέζικο πιάτο που φτιάχνεται από φωλιές πετροχελίδονων, τα οποία τις ενισχύουν με το σάλιο τους. Οι συγκεκριμένες φωλιές βρίσκονται σε ψηλά τείχη σπηλαίων, γεγονός που τις καθιστά σπάνιες να βρεθούν και αυξάνει την τιμή τους.

Ρίζα από Μάκα

 blog.paleohacks.com

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως αυξάνει τον αριθμό και βοηθά στη διέγερση των σπεpματοζωαρίων στα ζώα. Ωστόσο, πιστεύεται πως έχει τα ίδια αποτελέσματα και στους ανθρώπους. Είναι εύκολο να την καταναλώσει κανείς, μιας και μπορεί να αγοραστεί σε μορφή σκόνης και να αναμειχθεί με διάφορα σμούθι.

Ολοθουροειδή (Αγγούρια της θάλασσας)

colombogazette.com

Το σχήμα τους τα κάνει να θεωρούνται αφροδισιακά. Είναι ένα πολύτιμο φαγητό για τους Κινέζους, οι οποίοι τα τρώνε αποξηραμένα ή μαγειρεμένα.

Ντούριαν (εξωτικό φρούτο)

EliteReaders

Σύμφωνα με τους Ασιάτες, αν αδιαφορήσετε για τη φρικτή μυρωδιά τους και καταναλώσετε ντούριαν, θα δείτε τα οφέλη στη λίμπιντό σας. Σύμφωνα με μια μελέτη στην Ινδία, το συγκεκριμένο φρούτο μπορεί να αυξήσει την εpωτική επιθυμία των ανδρών και τον αριθμό των σπεpματοζωαρίων.

Σούπα με γεννητικά όργανα ταύρου

sinosoul.com

Θεωρείται λιχουδιά στη Τζαμάικα και φτιάχνεται με μπανάνες, κολοκύθα ή γλυκιά πατάτα, πιπεριές και γεννητικά όργανα ταύρου.

Μανιτάρι κάμπια

scmp.com

Οι περισσότεροι άνθρωποι ίσως ένιωθαν αποστροφή στην ιδέα, αλλά εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να βελτιώσουν τη λίμπιντό τους, επιλέγουν να καταναλώσουν το συγκεκριμένο είδος. Αναπτύσσεται στο Θιβέτ και εμφανίζεται μόνο κατά την άνοιξη. Ονομάζεται επίσης βιάγκρα των Ιμαλαΐων και λέγεται ότι αυξάνει τον ανδρισμό και την εpωτική ορμή. Τα 450 γραμμάρια κοστίζουν περίπου 41 ευρώ.


Πηγή