Πήγε στον Πλαστικό και ζήτησε να τον κάνει σαν την Marilyn Monroe. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να Δακρύσετε.


Ένας άνδρας ξόδεψε πάνω από 9.600 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και botox σε μια προσπάθεια να μοιάζει με το είδωλό του, την Marilyn Monroe.


διαφ.
Ένας άνδρας ξόδεψε πάνω από 9.600 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και botox σε μια προσπάθεια να μοιάζει με το είδωλό του, την Marilyn Monroe. Ο Cyril Roux, 32 ετών, από την Τουλόν, ...

Ο Cyril Roux, 32 ετών, από την Τουλόν, αρχικά έκανε προσθετική χειλιών κάθε δύο μήνες. Τώρα, έχει κάνει πάνω από 20 επεμβάσεις τους τελευταίους 18 μήνες και θέλει να αλλάξει την μύτη του και να βάλει εμφυτεύματα στο πηγούνι και τα μάγουλα του, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε Marilyn.

Ο Γάλλος αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι γελούν στο δρόμο όταν τον βλέπουν, αλλά εκείνος επιμένει ότι είναι «υπερήφανος» για την όψη του.

Ο ίδιος είπε: «Αρχικά έκανα αυτές τις καλλυντικές διαδικασίες για να μοιάζω νεότερος και για να μεταμορφωθώ σε Marilyn Monroe. Σε ηλικία 26 ετών είχα την πρώτη μου συνεδρία Botox, η οποία ήταν μια μεγάλη εμπειρία και απλώς με έκανε να θέλω περισσότερα.»

«Έχω ξοδέψει πλέον πάνω από 4.000 ευρώ μόνο στα χείλη μου και πάνω από 5.700 ευρώ για τις καλλυντικές διαδικασίες συνολικά».

Ο Cyril – ο οποίος παραδέχεται ότι είναι εθισμένος στην καλλυντική θεραπεία – λέει ότι έχει τώρα σχέδια για περαιτέρω επεμβάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκεντρώσει επιπλέον 2.300 ευρώ για να μπορέσει να αλλάξει τη μύτη του.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις από τους ανθρώπους γύρω του, λέει ότι θα συνεχίσει με την ακραία μεταμόρφωσή τ

«Με ενοχλεί που οι άνθρωποι με κοιτούν περίεργα και γελούν μαζί μου, αλλά είμαι υπερήφανος που είμαι «πλαστικός τύπος» και θα συνεχίσω να το κάνω και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Η ομορφιά είναι πολύ σημαντική όχι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μας».


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια