Δίδυμοι μπόμπιρες κλέβουν τα ζαχαρωτά απ΄το ντουλάπι.


Τα μεγάλα πνεύματα σίγουρα συναντώνται – και τίποτα δεν το αποδεικνύει καλύτερα από αυτά τα σκανταλιάρικα δίδυμα, τα οποία ανακάλυψαν μια μεγάλη σακούλα με ζαχαρωτά στο ντουλάπι. Τα δίδυμα καταβροχθίζουν το σνακ τους με ένα μεγάλο χαμόγελο.


διαφ.
Τα μεγάλα πνεύματα σίγουρα συναντώνται – και τίποτα δεν το αποδεικνύει καλύτερα από αυτά τα σκανταλιάρικα δίδυμα, τα οποία ανακάλυψαν μια μεγάλη σακούλα με ζαχαρω...

13

Για τα μωρά σαν αυτά τα δίδυμα, τα ζαχαρωτά είναι ένα ασφαλές και μαλακό σνακ για τα δοντάκια τους που βγαίνουν. Έχουν τέλεια γεύση και είναι πολύ μαλακά λόγω της ζελατίνης που περιέχουν. Καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένα που έχουν μια μεγάλη σακούλα με ζαχαρωτά για τον εαυτό τους!

14

Παρά την τέλεια γεύση τους και το γεγονός ότι είναι μαλακά, καλό θα ήταν να δίνονται στα μωρά σε μικρές ποσότητες και να υπάρχει πάντα κάποιος που να τα επιβλέπει όταν τρώνε, γιατί μπορεί να πνιγούν. Γι’αυτό και ο μπαμπάς τους κάθεται κοντά τους και τα προσέχει! Ο ενθουσιασμός τους αρκεί για να σας κάνει να θέλετε να φάτε μερικά ζαχαρωτά κι εσείς!

Δεν είναι αξιολάτρευτα;

Πηγή

Δείτε τη συνέχεια