6 πράγματα που θα καταλάβεις αν είσαι το αγοροκόριτσο της παρέας


Η ντίβα, η ντροπαλή, η αστεία είναι ορισμένες από τις κοπέλες που θα συναντήσεις σε μια παρέα. Το αγοροκόριτσι από την άλλη είναι μια κατηγορία από μόνη της. Δεν είναι ότι δεν έχεις θηλυκή πλευρά, όμως είσαι εντάξει και με τα λίγα: φοράς σπάνια φούστες, προτιμάς τα μαλλιά σου κοντά και γενικά δεν περνάς όλη τη μέρα σου στον καθρέφτη. Είσαι πιο σκληρή, πιο κουλ και το βασικό είναι ότι δε σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αυτό είναι το στιλ σου και σε όποιον αρέσεις. Γιατί όμως οι άλλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου; Ανακάλυψε όλους τους λόγους παρακάτω! 


διαφ.
Η ντίβα, η ντροπαλή, η αστεία είναι ορισμένες από τις κοπέλες που θα συναντήσεις σε μια παρέα. Το αγοροκόριτσι από την άλλη είναι μια κατηγορία από μόνη της. Δεν είνα...

1. Το στιλ σου

Δείχνεις τέλεια μέσα σε ένα oversized μπλουζάκι, φαρδιά boyfriend jeans και αθλητικά. Σου αρέσουν περισσότερο τα αντρικά ρούχα και σου πάνε κι από πάνω γιατί μπορείς να τα υποστηρίξεις. 

2. Μπορείς να ζήσεις και με τα… λίγα

Μακιγιάζ; Κάνεις μόνο τα βασικά, ένα μολύβι στα μάτια μια στο τόσο. Για make up ούτε λόγος. Βάζεις ένα καπέλο και είσαι έτοιμη! Ή λίγο κερί στα μαλλιά κι έφυγες! 

3. Τα αγόρια σε λατρεύουν

Όχι μόνο έχεις περισσότερους φίλους αγόρια, αλλά απολαμβάνεις την παρέα τους καμιά φορά περισσότερο από αυτή των κοριτσιών. Τους αρέσει ο τρόπος που κινείσαι ο οποίος είναι όσο θηλυκός πρέπει αλλά παράλληλα θαυμάζουν το ότι είσαι ειλικρινής χωρίς να φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι. 

4. Βλέπεις και τις δύο… πλευρές

Το ότι επιλέγεις να είσαι έτσι όπως είσαι δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βγάλεις και τη θηλυκή σου πλευρά, όταν όμως το θέλεις εσύ. Και αυτό δεν αφορά απαραίτητα τον τρόπο που ντύνεσαι αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Μπορείς άνετα να συναναστραφείς και με κοπέλες και με τα αγόρια με την ίδια επιτυχία. Και φυσικά δεν θα μπορούσες να νοιάζεσαι λιγότερο για αυτά που “θα έπρεπε” να κάνεις. 

5. Έχεις ιδιαίτερο χιούμορ 

Όλοι πιστεύουν ότι είσαι πολύ κουλ, ειδικά τα αγόρια. Συν τοις άλλοις, είσαι η πρώτη στα σόκιν αστεία. 

6. Τα πρωινά είναι παιχνιδάκι για εσένα 

Ενώ οι περισσότερες από εμάς σηκωνόμαστε από το κρεβάτι λίγο νωρίτερα για να φτιαχτούμε και να είμαστε στην τρίχα, εσύ απλώς σηκώνεσαι, ντύνεσαι, πλένεις τα δόντια σου και φεύγεις. Και έτσι κάνεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. 


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια