Πιτσιρικάς μπαίνει στο Δωμάτιο των Γονιών του την ώρα που… Την Επόμενη μέρα λέει στο Μπαμπά του Κάτι Σοκαριστικό.


Όταν έχετε μικρά παιδιά, η ιδιωτική σας ζωή είναι μια δύσκολη υπόθεση. Και μόλις βρείτε τελικά μια στιγμή για τους εαυτούς σας, είστε συχνά τόσο κουρασμένοι που προτιμάτε να κοιμηθείτε. Και αν τα παιδιά μπαίνουν ανάμεσα σας τις πιο ακατάλληλες στιγμές, τότε έχετε κάποιες εξηγήσεις που πρέπει να δώσετε. Αυτό ακριβώς συνέβη με το ζευγάρι σε αυτήν τ…


διαφ.
Όταν έχετε μικρά παιδιά, η ιδιωτική σας ζωή είναι μια δύσκολη υπόθεση. Και μόλις βρείτε τελικά μια στιγμή για τους εαυτούς σας, είστε συχνά τόσο κουρασμένοι που προτ...

Όταν έχετε μικρά παιδιά, η ιδιωτική σας ζωή είναι μια δύσκολη υπόθεση. Και μόλις βρείτε τελικά μια στιγμή για τους εαυτούς σας, είστε συχνά τόσο κουρασμένοι που προτιμάτε να κοιμηθείτε.

Και αν τα παιδιά μπαίνουν ανάμεσα σας τις πιο ακατάλληλες στιγμές, τότε έχετε κάποιες εξηγήσεις που πρέπει να δώσετε. Αυτό ακριβώς συνέβη με το ζευγάρι σε αυτήν την ιστορία – με ξεκαρδιστικές συνέπειες!

Μια νύχτα ο μικρός Johnny μπαίνει στο δωμάτιο των γονιών του ενώ κάνουν έρωτα. Ο Johnny φαίνεται απορημένος και ρωτά, «μπαμπά, τι κάνεις;»

«Πάντα ήθελες έναν μικρό αδερφό;», απαντά ο μπαμπάς του, «βάζω τον αδερφό σου στη μαμά ώστε να μπορεί να έρθει σε εννέα μήνες».

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Ο μικρός είναι χαρούμενος που το ακούει αυτό. Τελικά ένας αδελφός! Κλείνει την πόρτα και πηγαίνει στο δωμάτιό του, σκεπτόμενος όλα τα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν μαζί.

Ξαφνικά, κακά νέα

Λίγες μέρες αργότερα, ο μπαμπάς έρχεται από την δουλεία και βλέπει τον Johnny στα μπροστινά σκαλοπάτια, κλαίγοντας.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Ο μπαμπάς ρωτά τι συμβαίνει και ο μικρός λέει: «Θυμάσαι τον μικρό μου αδελφό που κάνατε με τη μαμά εκείνη τη νύχτα;»

«Ναι. Τι τρέχει;»

«Λοιπόν, σήμερα το πρωί ο ταχυδρομικός τον έφαγε.»

Credit: thelaughbible.net


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια