ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μάζεψε μια μέρα όλα τα κορίτσια της τάξης και είπε η δασκάλα: «κορίτσια επειδή έρχεται ο επιθεωρητής στο σχολείο μας αν ο Τοτός πει καμία άσχημη μπροστά στον επιθεωρητή να ουρλιάζετε σαν τρελές και να τρέξετε έξω από την τάξη».

Tο μπουρδέλο


Μάζεψε μια μέρα όλα τα κορίτσια της τάξης και είπε η δασκάλα: «κορίτσια επειδή έρχεται ο επιθεωρητής στο σχολείο μας αν ο Τοτός πει καμία άσχημη μπροστά στον επιθεωρητή να ουρλιάζετε σαν τρελές και να τρέξετε έξω από την τάξη».
διαφ.
Tο μπουρδέλοΜάζεψε μια μέρα όλα τα κορίτσια της τάξης και είπε η δασκάλα: «κορίτσια επειδή έρχεται ο επιθεωρητής στο σχολείο μας αν ο Τοτός πει καμία άσχημη μπροστά ...

Πάει την άλλη μέρα ο επιθεωρητής και ελέγχει τις τάξεις και μπαίνει στην τάξη όπου είναι ο Τοτός, μίλαγε στα παιδιά και σε μια φάση βλέπει τον Τοτο να κοιτάει έξω από την τάξη και τον ρωτάει «Παιδί μου τι κοιτάς εκεί τόση ώρα ?» και του λέει ο Τοτός «Να κύριε κοιτάω το μπουρδέλο που χτίζεται απέναντι» τα κορίτσια πανικόβλητα να φωνάζουν, να ουρλιάζουν και να τρέχουν έξω από την τάξη σαν τρελές. Τις κοιτάει ο Τοτός και λέει « που πάτε βρε πουτάνες δεν άνοιξε ακόμα!!!»
Πηγή
Δείτε τη συνέχεια