Φορολοταρία μοιράζει 1000€: Ποιοι οι 1000 δικαιούχοι. Πότε η κλήρωση, πού θα γίνει


Πότε θα γίνει η κλήρωση της φορολοταρίας;


διαφ.
Πότε θα γίνει η κλήρωση της φορολοταρίας; Λίγες μόλις ώρες απομένουν μέχρι την τρίτη μεγάλη φορολοταρία αποδείξεων που θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίο...

Λίγες μόλις ώρες απομένουν μέχρι την τρίτη μεγάλη φορολοταρία αποδείξεων που θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίου το υπουργείο Οικονομικών.

Η λοταρία θα αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 και θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα, με τους τυχερούς να κερδίζου…


Πότε θα γίνει η κλήρωση της φορολοταρίας;

Λίγες μόλις ώρες απομένουν μέχρι την τρίτη μεγάλη φορολοταρία αποδείξεων που θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίου το υπουργείο Οικονομικών.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η λοταρία θα αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 και θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα, με τους τυχερούς να κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από την κλήρωση θα αναδειχθούν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ αφορολόγητα, ακατάσχετα και μη συμψηφιζόμενα με άλλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση

Όλοι οι φορολογούμενοι άνω των 18 ετών που έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές αγορές τον Δεκέμβριο του 2017, ΑΦΜ και υποχρέωση φορολογικής δήλωσηςε θα συμμετέχουν στην κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών.

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους για το Taxisnet θα μπορούν να μπουν στην εφαρμογή και να δουν με πόσους λαχνούς θα μπουν στην κλήρωση.

Με τους ίδιους κωδικούς θα μπορέσουν επίσης να δουν αν περιλαμβάνονται στους 1.000 τυχερούς που θα πάρουν από 1.000 ευρώ, ενώ τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει στο σύστημα οι φορλογούμενοι.

Πώς γίνεται η κλήρωση

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Πηγή

Δείτε τη συνέχεια