Ξεκίνησε να βάφει Μοβ τα Γκρίζα Μαλλιά της. Δείτε όμως ΠΩΣ μεταμορφώθηκε στο Τέλος και Δεν θα το Πιστεύετε


Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να μεταμορφώνονται εδώ και αιώνες. Οι Αιγύπτιες χρησιμοποιούσν το kohl eyeliner, οι Κινέζες σκόνη ρυζιού στο πρόσωπό τους και οι Ρωμαίες ακριβή κόκκινη ώχρα στα τα μάγουλά τους. Στη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα προϊόντα δημιουργίας του μακιγιάζ μας, αλλά πρέπει να μάθουμε την τέχνη …


διαφ.
Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να μεταμορφώνονται εδώ και αιώνες. Οι Αιγύπτιες χρησιμοποιούσν το kohl eyeliner, οι Κινέζες σκόνη ρυζιού στο πρόσωπό τους και ο...

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να μεταμορφώνονται εδώ και αιώνες. Οι Αιγύπτιες χρησιμοποιούσν το kohl eyeliner, οι Κινέζες σκόνη ρυζιού στο πρόσωπό τους και οι Ρωμαίες ακριβή κόκκινη ώχρα στα τα μάγουλά τους.

Στη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα προϊόντα δημιουργίας του μακιγιάζ μας, αλλά πρέπει να μάθουμε την τέχνη να τα εφαρμόζουμε.

Στο YouTube υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες, οι οποίες είναι πρόθυμες να μας δείξουν τις τεχνικές μακιγιάζ τους, αλλά τα κόλπα τους δεν δουλεύουν πάντα για τις πιο ώριμες γυναίκες.

Ευτυχώς, έχουμε την Monique Parent για να μας δείξει πώς χρησιμοποιεί τη δύναμη του μακιγιάζ, για να μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη θεά.

Η Monique είναι πάντα τόσο αισιόδοξη: «Ας ξεκινήσουμε, μπορούμε!» Πρώτα εφαρμόζει ενυδατική κρέμα, κάτι που όλα τα ξηρά δέρματα θέλουν χρειάζονται.

Αλλά, το επόμενο βήμα είναι κάτι που οι ώριμες γυναίκες συνήθως δεν είναι αρκετά γενναίες να κάνουν – αρχίζει να βουρτσίζει μοβ ανταύγειες στα γκρίζα μαλλιά της.

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Ακούγεται σαν ένας εφιάλτης για καθεμία που βρίσκεται σε ηλικία άνω των 25 ετών, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα!

Αφού μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα κότσο, η Monique εφαρμόζει το συνηθισμένο μακιγιάζ με το οποίο είμαστε όλες εξοικειωμένες – make up, concealer, πούδρα και ρουζ.

Προσθέτει ένα έντονο μοβ χρώμα στα βλέφαρά της, το οποίο ταιριάζει με τα εξίσου τολμηρά μαλλιά της! Η Monique ξέρει πραγματικά πώς να κάνει την ψυχή της να λάμπει.

Τα άψογα γυαλισμένα φρύδια της, το μωβ κραγιόν και το smokey μακιγιάζ της, προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο απίστευτο makeover της.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Αφού ελευθερώσει τα μαλλιά της, η Monique προσπαθεί να μετατρέψει αυτές τις μοβ ανταύγειες σε ένα εντυπωσιακό αριστούργημα. Απέδειξε ότι η ηλικία δεν εμποδίζει μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση.

Μετά από όλη τη σκληρή δουλειά της, η Monique φαίνεται κυριολεκτικά τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη! Απλά θέλει να δείξει, ότι η δύναμη του μακιγιάζ μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωσή της στο βίντεο παρακάτω:

The incredible power of makeup ????????

A fabulous attitude is the best complement of a good makeup!! ???????????? ♀Credit: goo.gl/1vBnpU

Posted by Crawford Collins on Sonntag, 19. November 2017

Credit: faithtap.com


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια