14 πατέντες που ξεπερνούν κάθε φαντασία και αξίζουν βραβείο


Μια blogger της οποία το άγχος την έκανε να γίνει τόσο αδύνατη και με δυσκολία ανέβαινε τις σκάλες, αποκάλυψε ότι η απόκτηση 4,5 κιλών τη βοήθησε να επιτύχει το «τέλειο σώμα». Η Robin Gallant, 26 ετών, από το Μπέρμιγχαμ, μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, με γονείς της να την ωθούν να επιτύχει σε όλα. Λόγω της πίεσης να επιτύχει στ…


διαφ.
Μια blogger της οποία το άγχος την έκανε να γίνει τόσο αδύνατη και με δυσκολία ανέβαινε τις σκάλες, αποκάλυψε ότι η απόκτηση 4,5 κιλών τη βοήθησε να επιτύχει το «τέλειο σ...

Μια blogger της οποία το άγχος την έκανε να γίνει τόσο αδύνατη και με δυσκολία ανέβαινε τις σκάλες, αποκάλυψε ότι η απόκτηση 4,5 κιλών τη βοήθησε να επιτύχει το «τέλειο σώμα».

Η Robin Gallant, 26 ετών, από το Μπέρμιγχαμ, μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, με γονείς της να την ωθούν να επιτύχει σε όλα.

Λόγω της πίεσης να επιτύχει στην επιστήμη και στη μηχανική, άρχισε να παραμελεί την υγεία της, καταναλώνοντας τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπος, ενώ δεν ασκούνταν καθόλου.

«Καθώς και οι γονείς μου προέρχονταν από δύσκολες οικογένειες, δεν ήθελαν τίποτα άλλο από το να πετύχω», είπε η Robin.

«Αυτό σημαίνει ότι μου άσκησαν πολλή πίεση ως γονείς, για να υπερέχω στο σχολείο και στη ζωή μου, από νεαρή ηλικία».

100% Φυσικό Αδυνάτισμα! Μην Χάσεις την Online Προσφορά! Χάσε Κιλά με το VegaSlim Τώρα!

Η πίεση αυξάνονταν καθώς πήγαινα από το γυμνάσιο, μέχρι το πανεπιστήμιο. Ένοιωθα ότι η αίσθηση της αυτοεκτίμησής μου, καθορίζονταν μόνο από αριθμούς και βαθμολογίες».

«Η αγχώδης διαταραχή μου έγινε εξουθενωτική. Για πρώτη φορά, τον Ιανουάριο του 2013, επέτρεψα στον εαυτό μου να αφιερώσω χρόνο μακριά από το σχολείο για να ανακτήσω την υγεία μου. Τότε, ανακάλυψα τη γυμναστική και δεν έχω ξανακοιτάξει ποτέ».

Με την κακή της διατροφή, η Robin είχε πέσει κατά πολύ, φτάνοντας τα 33 κιλά. Ήταν τόσο ελαφριά, που δυσκολεύονταν να ανέβει τις σκάλες.

Έντρομοι οι Διαιτολόγοι! Πώς ένα Παράξενο Φυτό έχει Βοηθήσει Αμέτρητο Κόσμο να Χάσει Βάρος!

Αφού επικεντρώθηκε στη διατροφή της, συμπεριλαμβάνοντας και την άσκηση στη ρουτίνα της, πήρε 4,5 κιλά σε μύες και τώρα είναι υγιής στα 37,5 κιλά. Τώρα, μοιράζεται τη νέα της αντίληψη για τη διατροφή και την άσκηση με τους 482.000 οπαδούς της Instagram.

«Ήμουν πολύ αγχώδης λόγω της έλλειψης γυμναστικής και δεν ήθελα να με βλέπει κανείς να αγωνίζομαι προσπαθώντας να γυμναστώ, οπότε αρνήθηκα να πάω στο γυμναστήριο».

 

Αντί να πάει στο γυμναστήριο, η Robin αποφάσισε να γυμναστεί με την άνεσή της, στο δωμάτιό της στο πανεπιστήμιο, μέχρι να ένοιωθε σίγουρη για το σώμα της και να πάει σε ένα τοπικό γυμναστήριο μόνο για γυναίκες.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα, ήταν να ξεπεράσω την αρχική αμηχανία, αλλά μόλις αποφάσισα να ξεχάσω τι σκέφτονται οι άλλοι και σταμάτησα να συγκρίνω, ήταν εύκολο για μένα να κάνω αυτό το έργο».

Credit: dailymail.co.uk


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια